IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 15.Kasım.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
En Saygisiz Burclar


Patavatsizlik acik sozlulukle karistirilabiliyor. Her kisinin hayatinda acik sozlu dostlara ihtiyaci olsa da patavatsizlik arkadaslik iliskilerinin bozulmasina neden olabiliyor. Belirli bir sure boyunca tahammul edilen patavatsizliklar bir sure sonra dayanilmaz olabiliyor. Iste en kirici ve saygisizca konusan o burclar...

ASLAN BURCU

Aslan burclari iliskilerini kontrol altina almak isterken hem ask hem de arkadaslik iliskilerinin bozulmasina yol acabiliyor. Dillerinde igne bulunan Aslan burclari karsilarindaki kisileri kirdiklarini hic dusunmuyorlar.
IKIZLER BURCU

Ikizler burcu saka ile patavatsizligi birbirine karistiriyor. Saka yaptiklarini sanarken oldukca kirici olabiliyorlar. Pot kirmadan konusamayan Ikizler ozellikle kalabalik ortamlarda zor durumlara yol acabiliyorlar. Iclerinde art niyet olmasa da etrafindaki kisileri uzebiliyorlar.
BOGA BURCU

Boga burclari soylemek istedigi sozleri ile bodoslama dalar. Kimi zaman patavatsizlasirlar. Bogalarla zaman gecirenler kisiler sabirli olmalidir.
YAY BURCU

Yay burclarinin icinde asla art niyet bulunmuyor. Ancak dusunmeden konusmalari onlari en patavatsiz burc olarak gorulmelerine sebep oluyor. Agzindan cikan sozlere dikkat etmeden yaylar ust uste pot kirabiliyor.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık