IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi

IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi (https://www.ircforumda.net/)
-   TurkiyeFm Paylasimlari (https://www.ircforumda.net/turkiyefm-paylasimlari/)
-   -   En Saygisiz Burclar (https://www.ircforumda.net/turkiyefm-paylasimlari/40008-en-saygisiz-burclar.html)

CeReN 15.Kasım.2022 10:49

En Saygisiz Burclar
 
Patavatsizlik acik sozlulukle karistirilabiliyor. Her kisinin hayatinda acik sozlu dostlara ihtiyaci olsa da patavatsizlik arkadaslik iliskilerinin bozulmasina neden olabiliyor. Belirli bir sure boyunca tahammul edilen patavatsizliklar bir sure sonra dayanilmaz olabiliyor. Iste en kirici ve saygisizca konusan o burclar...

ASLAN BURCU

Aslan burclari iliskilerini kontrol altina almak isterken hem ask hem de arkadaslik iliskilerinin bozulmasina yol acabiliyor. Dillerinde igne bulunan Aslan burclari karsilarindaki kisileri kirdiklarini hic dusunmuyorlar.
IKIZLER BURCU

Ikizler burcu saka ile patavatsizligi birbirine karistiriyor. Saka yaptiklarini sanarken oldukca kirici olabiliyorlar. Pot kirmadan konusamayan Ikizler ozellikle kalabalik ortamlarda zor durumlara yol acabiliyorlar. Iclerinde art niyet olmasa da etrafindaki kisileri uzebiliyorlar.
BOGA BURCU

Boga burclari soylemek istedigi sozleri ile bodoslama dalar. Kimi zaman patavatsizlasirlar. Bogalarla zaman gecirenler kisiler sabirli olmalidir.
YAY BURCU

Yay burclarinin icinde asla art niyet bulunmuyor. Ancak dusunmeden konusmalari onlari en patavatsiz burc olarak gorulmelerine sebep oluyor. Agzindan cikan sozlere dikkat etmeden yaylar ust uste pot kirabiliyor.


ALİNTİ ~


Forum Saati: 02:21. Zaman dilimi GMT +4 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.