IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 27.Ağustos.2022   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
Beef Rendang (endonezya mutfağı)


Beef Rendang Tarifi İçin malzemeler


  • 500 gr dana eti, iri küpler halinde doğranmış
  • 1 adet defne yaprağı ( Zerdeçal yaprağı da olur)
  • 15 gr demirhindi
  • 750 ml hindistan cevizi sütü
  • 2 sap limon otu
  • 4 limon yaprağı
Baharatlar;
  • 120 gr soğan, doğranmış
  • 20 gr sarımsak, doğranmış
  • 125 gr biber, doğranmış ve çekirdekleri çıkarılmış
  • 10 gr zencefil, doğranmış
  • 30 gr havlıcan, doğranmış


Beef Rendang Nasıl Yapılır?


  • Tüm baharatları blenderdan geçirin. Limon otu ve demirhindi ekleyin.
  • Baharat karışımını ocağa alın, Hindistan cevizi sütünün yarısını ekleyin ve pişirmeye başlayın.
  • Etleri ilave edin.
  • Kalan sütü ekleyin. Kapağı kapalı kısık ateşte arada karıştırarak pişirin.
  • Fırını 120°'de önceden ısıtın. Tüm malzemeleri bir kaba alıp fırında pişirin. Sığır eti yumuşayana kadar yaklaşık 1,5 ila 2 saat pişirin.
Beef Rendang Tarifinin Püf Noktaları Nelerdir?
  • Dana etinizin az kaslı yumuşak bir dokuya sahip olması gerekir. Bu şekilde bir et tercih edebilirsiniz.
  • Bonfile seçerseniz yağsız ve yumuşak olduğu için uzun süre pişirmenize gerek kalmaz.
  • Rendang pişirmek için her türlü et kullanılabilir. Sadece pişirme süresini ayarlamanız gerekir.
  • Tüm baharatları ve malzemeleri talimatlara göre kullandığınızdan emin olun. Hiçbirini atlamayın.
  • Tarife su ilavesi eklemeyin.
  • Otantik bir tat elde etmek için rendang'ı odun üzerinde pişirin.
  • Dana eti tercih ederseniz uzun süre pişirmeniz gerekecektir.
  • Her şeyin iyi piştiğinden emin olmak için malzemelerin renginin koyulaşmasına izin verin.

lezzet

  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık