IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 27.Temmuz.2023   #1
Çevrimiçi
Mobilokey.org
Bir Narsist'in Mektubu


Bu yazdıklarım sana ..!

Beni iyi anlamanı istiyorum

Sana yaşattığım hiç bir kötü şey için pişman değilim ,
aklım halen yaşatamadıklarım da

iyi olarak yaşattığım şeyler de seni kandırmak içindi. Benim karşımda ağlaman,yalvarman,empati yapmamı söylemen benim umrumda değil.
Hatta karşımda böyle aciz konuma düşüp zelil olmandan besleniyorum ben bende vijdan merhamet gibi duygular yok .Varmış gibi gösteriyordum bazen sana,onların hepsi seni tekrar ağıma düşürmek içindi.
Bana hatalarımı anlatmaya çalışma Analatmaya çalışsanda anlamayacağım anlamak istemeyeceğim .

Seni hiç sevmedim,seviyormuş gibi yaptım sadece,sende inandın .Yalan ve manipülasyonlar ile sürekli kendini sorgulamaya ittim .
Kendi haklılığını bana ispat etmeye çok çalıştın ama başaramadın ..
Seni etrafa deli olarak gösterdim neden biliyor musun ? Sakladığım kişiliğim ortaya çıkmasın diye senin üstüne oynadım türlü türlü oyunlar oynadım seninle,farkında bile değildin çoğu zaman Seni kendi ailene dahi kötüledim ve onlar da inandı bana ..

Ruhun duymadı ama ilişki içinde defelarca aldattım seni yakalandığım zaman da suçu senin üstüne yıktım. Benden kurtulmya çok çalıstın mağdur roluna girerek buna izin vermedim çünkü; sen benim kölemsin ve bana bağımlısın..

Senin beyin ayarların ile öyle bir oynadım ki aldatıp gelsem bile bir şey demiyorsun çünkü;Beni sorgulayamazsın ben kusursuzum. Senden ayrılsam bile ara ara yolama çekeceğim sana
Çünkü seni ikilemde bırakmaktan zevk alıyorum.Senden sonra başkaları ile mutluluk pozu veriyorum SENDE sanıyorsun ki sorun bende
Bilerek böyle yapıyorum sorunları içselleştirmen için.
Hayır sorun sende değil yeni birlikte olduğum kişiyi şuan aşk bombardımanına tutuyorum. Aynı döngüleri ona da yaşatacağım ama o bunun farkında değil seni ilişki içinde çok değersizlestirdim,yok saydım neden biliyor musun ?

İçimdeki aşağılık kompleksi ve değersizlik duygusundan Çünkü benden üstün olamazsın buna izin vermem izin vermediğim gibi seni sürekli değersizleştirerek aşağı çektim sende sürekli öz eleştiri yaparak kendini sorguladın..
Ben bir manipülasyon ustasıyım ve içimde kapanyan kara delik var ben kimseyle mutlu olamam Benim mutluluğum sadece sömüreceğim kaynak bulduğum zamandır.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık