IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 30.Mart.2023   #1
Çevrimdışı
Olay Kredi


Sitenin Adı: Kolay Kredi : Olay Kredi
Sitenin Adresi : Kredi Hesaplama
Sitenin İçeriği : Banka Kredilerini Karşılaştırın
Sitenin Kodlandığı Dil : CMS - PHP
Sitenin Açılış Tarihi : 2023
Site Hakkında Genel Açıklama :

Kredi Hesaplama
Kredi hesaplama, sene içerisindeki faiz oranını belirlenerek, ihtiyaç duyulan kredi tutarını kredi notu ve gelir durumuna göre belirlenmesi ile yapılır. Çekilen kredinin faizi, her ödeme döneminde planlanan anaparaya tekrar faiz tutarı eklenmesi ile hesaplanmaktadır. Daha sonra ana para tutarı kredi faiz oranı ile çarpılır ve banka sigorta muamele vergisi ile kaynak kullanım destekleme fonu vergileri belirlenen orana dâhil edilir.
Bu hesaplamalardan sonra ise alacağınız kredi tutarı ortaya çıkar. Her bankanın kredi oranı kendi içerisinde değişiklik gösterir. Aynı zamanda, bankalar tarafından verilen farklı kredilerde de farklı faiz ve mevduat oranları vardır. Her sene farklı oranlarda belirlenen kredi oranlarını, kişilerin ihtiyaçları dahilinde şekillenir.


Kredi Miktarı Belirleme

Kredi hesaplama işlemi yapılırken öncelik her zaman için kredi miktarını uygun ölçülerde belirlemektir. Bankalardan alınacak kredi; aylık taksit ödemelerine, hane halkının gelirinin belgelenmesine ve hane halkının toplam gelirinin % 50 oranına göre şekil alır. Kişinin alabileceği en yüksek kredi miktarı bu oranların hesaplanması ile oluşur.
Alınacak olan kredinin hangi amaçla kullanılacağı, faiz ve vade oranını da etkiler. Alınacak olan kredinin miktarı ne kadar düşük olursa, faiz oranı da aynı oranda o kadar düşer. Her bankanın faiz oranları farklılık gösterse de kredi miktarı ile faiz aynı doğrultuda ilerler. Kredi notu da kredi miktarını hesaplamada büyük bir etkendir. Kredi notunuzun bankalar tarafından olumlu karşılanması, alacağınız kredinin miktarını belirler.

Bankalardan Kredi Almanın Genel Şartları

- Kredi hesaplama oranlarını merak eden insanların merak ettiği bir diğer soru ise bankaların kimlere kredi verdiğine yöneliktir. Bankaların kredi vereceği kişiler aşağıda belirtilen şartlara uyum sağlaması gerekiyor.
- İkametgâh adresinin resmi belgeler tarafından düzenlenmesi,
- 18 yaşından büyük olmak,
- Nüfus cüzdanı, ehliyet belgesi ya da pasaport gibi resmi kimlik belgesine sahip olmak,
- Kredi notunun 1,100 puan ve üzerinde olması,
- Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankasının kara listesinde olmamak,
- Banka tarafından düzenlenen kredi başvuru formu,
- Resmi kurumlar tarafından hazırlanan düzenli gelir belgesi.
- Bankaların yeterli gördüğü süre zarflarında sigortalı çalışıyor olmak,
- İpotek için kredi çekilecekse ve kişi evliyse eşin yazılı rızasını almak,
- Banka isterse kefil olacak bir kişinin olması,
- Varsa ek gelir belgesi,
- Konut kredisi için tapu fotokopisi,
- Taşıt kredisi için araç ruhsat belgesi,
- Emekli kişiler için emekli aylık hesap dökümü.

Bankalar Krediyi Ne Zaman Verir?

Kredi hesaplama işlemi yapıldıktan sonra eğer başvurunuz onay görürse, aynı gün içerisinde ya da en geç 2 gün sonra istediğiniz kredi banka hesabınıza yatar. Kredinin geri ödemesi ise, çekilen kredinin ödeme planına göre şekillenir. Tüm bankaların verdiği krediler ve kredilerin faiz oranları birbirinden farklıdır. Eğer sizler de kredi çekmek istiyor fakat farklı bankaları araştırma yapmak istemiyorsanız OlayKredi sitesine ücretsiz bir şekilde giriş yapabilirsiniz.
Bu siteye giriş yaptıktan sonra, her bankanın faiz ve mevduat oranlarını saniyeler içerisinde öğrenebilir ve istediğiniz kredi için başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Yaptığınız kredi başvurunuz banka tarafından onaylandıktan sonra tüm işlemleriniz en kısa sürede tamamlanır. Tüm bankaların kredi ve faiz oranlarını tek bir ekran üzerinde görüntüleyeceğiniz OlayKredi sitesi sayesinde kredi ve kredi kartı başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Güvenli bir şekilde banka başvurularınızı tamamlayacağınız bu sitede farklı bankaların kredi oranlarını karşılaştırabiliyor, tüm bankaların kredi çeşitlerini görebiliyor ve kredi notunuzu anında sorgulayabiliyorsunuz.

  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık