IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 16.Aralık.2020   #1
Çevrimdışı
Personel Taşıma Servisi İstanbul


Personel taşıma servisi İstanbul konusunda arayış içerisinde iseniz eğer hoş geldiniz. Ulaşımda, personel taşımacılığı konusunda tecrübenin adı Meva Turizm faaliyetlerini sürdürüyor. 15 yılı geçkin tecrübemiz ile siz değerli müşterilerimize kaliteli ve ekonomik hizmet vermekteyiz. Yıllardır sektörde bulunmanın sağladığı tecrübe ile aynı zamanda uzman kadromuz ile müşterilerimize konforlu taşıma hizmeti sunmaktayız. Servis taşımacılığı konusunda mutlaka tanışmanız gereken tecrübemiz ile trafik sorunu, park sorunu olmadan ulaşımda konfor ve rahatlığın farkına varacaksınız.

Günümüz sorunlarının en önemlilerinden bir tanesi olan ulaşım sorununa Meva Turizm ile elveda diyebilirsiniz. Uzman kadromuz ve teknolojik altyapıya sahip araçlarımız sayesinde anlık trafik kontrolü yaparak gerektiğinde güzergah değişimi yapmak gibi pratik yöntemler ile sıkışık trafikten ve stresten uzak bir ulaşım sunmaktayız.



Geniş araç filosu ve uzman kadrosu ile personel taşımacılığı konusunda deneyimli şoförlerimiz sizlere güvenilir bir hizmet vermektedir. Araçlarımız her seferinden sonra temizlenip ve dezenfekte edilmektedir. Bünyemizde bulunan okul ve personel servisi araçlarımızın periyodik bakımları düzenli bir şekilde yapılmaktadır ve aynı zamanda şoförlerin uygunluğunu test eden evrak ve belgeleri bulunmaktadır.*

Verdiğimiz Hizmetler

İstanbul servis taşımacılığı, personel taşımacılığı gibi çok sayıda hizmeti bir arada sunuyoruz. Çalışanların yoğun bir iş temposunun ardından konforlu bir şekilde evlerine ulaşmalarını sağlayan kaliteli ulaşım hizmetlerimiz haricinde vermekte olduğumuz farklı hizmetler de bulunmaktadır.

Düzenleyeceğiniz etkinliklerde misafirlerinizin ve katılımcıların ulaşımlarını sağlayabilmeniz için firmamızdan uygun kapasitede araç kiralamanız mümkündür. Şoförlü veya şoförsüz şekilde dilediğiniz özelliklerde araç temizlenmiş ve bakımları yapılmış bir şekilde hizmetinize sunulacaktır.

Ulaşım hizmeti konusunda oldukça tecrübeli olan ve hizmetleri örnek gösterilen firmamız okul ve personel servisleri, araç kiralama hizmetleri ile yoğun bir şekilde talep görmekte ve her geçen gün hizmet ağını daha da genişletmektedir.

Yolcularımızı güvenli, hızlı ve ekonomik bir şekilde taşıyarak müşterilerimizin beklentilerini en güzel ve eksiksiz şekilde karşılamaktayız. Ulaşmanız gereken her yere tam zamanında ve stressiz bir şekilde gidebilmek için bize ulaşmanız yeterlidir.*
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık