IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 13.Aralık.2020   #1
Çevrimdışı
Büyük Beden Seçiminde Bunlara Dikkat Edin


Büyük Beden Seçiminde Bunlara Dikkat Edin
Bayan butik işletmelerinde son zamanlarda moda ve giyim konusunda artış ve bol seçenekler görülür. Bu nedenle büyük beden seçiminde de geniş ürün yelpazesi karşımıza çıkar. Peki, büyük beden ürünlerde seçimlerimiz nasıl olmalı nelere dikkat etmeliyiz? Gelin birlikte bunlara bir göz atalım.
Fazla Kiloları Gizlemenin Yolu
Bayan elbise reyonlarında dikkat çeken bir nokta vardır ki o da renk dağılımlarıdır. Koyu renkler her zaman için daha fazla tercih edilir ve açık renkli giysilere daha iddialı bakış açısı vardır. Bunun nedeni ise kiloyu saklamamızı sağlayan bizim bir numaralı kozumuz koyu renk kıyafetlerin olmasıdır.
Mümkün olduğunca koyu renk tercih etmeye özen gösterin, böylelikle hem kilolarınız ortaya çıkmaz. Hem de daha zarif ve şık bir görünüm yakalamış olursunuz. Koyu renk denildi diye diğer renklere küs kalacak değilsiniz elbette. Doğru bir kombin ve renk uyumu ile diğer renklerde de giyim tarzınızı yakalayabilirsiniz. Önemli olan vücudunuza uygun elbiseyi seçmiş olmanızdır.
Çizgiler önemlidir. Almış olduğunuz ürünlerde yatay çizgiler olmamasına dikkat edin. Mutlaka dikey çizgilerden oluşan kıyafetlerden yana olsun tercihiniz. Çünkü yatay çizgiler kilonuzu ele verir. Büyük desenlerden uzak durup daha küçük desenli elbiseler seçiniz. Basenleri olanlar için basenleri gizleyecek parçaları seçiniz. Örneğin etek veya şeritli pantolonlarla bu basenlerinizi kamufle edebilirsiniz.
Bölgesel Fazlalıkları Göz Önünde Bulundurarak Seçim Yapınız
Bayan üst giyim modelleri kişiden kişiye değişiklik gösteren ve dikkate alınması gereken en temel kriterlerin olduğu bölümdür. Kişinin omuzları geniş olabilir, kilodan kaynaklı göbek ve iri göğüslere sahip olabilir bu yüzden üst giyim seçimleri biraz daha önemlidir. Dış giyimden önce iç çamaşırı seçiminde de dar ürünler değil aksine vücudunuzu saracak ürünler seçin.
Bel aşağısında bölgesel fazlalığınız bulunuyorsa şayet belinize kadar sizi saran ve aşağısı bol olan, belden oturmalı kıyafetleri seçmeniz önerilir. Göbek şikâyeti olanlarında başvuracağı bir yöntemdir. Beli saran ve aşağı doğru bollaşan kıyafetler sizin adeta kurtarıcınız olur. İri göğüsleri olan biri iseniz aksesuar kullanımında da dikkatli olmalısınız. İri göğüslere sahip bir kişi uzun askılı madalyon şeklinde kolyeleri kullanmamalı dikkati o bölgeye çekersiniz. Tüm büyük beden kıyafetleri https://zeramoda.com/bayan-ust-giyim-modelleri sayfasından temin edebilirsiniz.

https://zeramoda.com/bayan-ust-giyim-modelleri
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık