IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 11.Aralık.2020   #1
Çevrimdışı
Sanjana Therapy - Profesyonel Yoga & Reiki


İnsan yaşadıkça hem zihinsel hem bedensel hemde ruhsal açıdan değişimlere uğrar bunlar şartların getirdiği sorunlu olumlamalar olabilir burada toplumsal bilinç çok etkilidir. İkinci olarak bulunduğumuz her türlü Yargı girişimi, üçüncü olarak da kişinin yaşadığı geçmiş problemlere yaratabilir. Bu problemlerden kişi Sanjana Full Therapy uygulayarak kendini tüm olumsuzluklardan kurtarabileceği gibi güzel ve iyi olan şeyleri kendine çekebilir.

Günümüzde bir çok sorun yada hastalıklar için çeşitli terapi yöntemleri bulunmaktadır bunların bir çoğu alanında uzman kişilerin desteği ile gerçekleştirilmektedir. Oysa kişiye özgü terapi yöntemini uygulanması sonucunda kişi kendi kendine yetebilir ve bir çok Problemi düzeltebilir.

Elbette değişen çevresel koşullar altında bir çok alanda yine uzman desteğine ihtiyacınız olacaktır. Fakat, eğitmen olarak size yalnızca gideceğiniz yolu ve yöntemleri gösterilecektir. Daha sonrasında yolculuğunuz desteklenerek kendinize yetecek şekilde devam edecektir. Sadece ağrı tedavisi yada detox terapileri gibi onlarca farklı terapi yöntemi vardır. örneğin enerji temizleme, toksinlerden arınma ve stresten kurtulma gibi bir işlem için Ful therapy, meditasyon ve yoga yöntemi kullanılmaktadır bu yöntemler uygulandıktan sonra hayatınız boyunca kendi kendinize yetebilir ve uygulamalar ile kötü enerjiden ve stresten kurtularak daha iyi bir ruh hali ve daha kaliteli bir hayat yaşayabilirsiniz. Bir çok terapi yönteminin olduğunu söylemiştik kimi zaman yardımcı aletler yada masaj gibi farklı teknikler kullanılarakta çeşitli terapi yöntemleri uygulanabilmektedir.

bunun ile birlikte hipnoz yöntemi ile de bilinç altını tamamen aktif hale getirerek bedeninin kontrolünü zihninize kazandırabilirsiniz. hipnoz yöntemini televizyonlardan yada çeşitli kaynaklardan az çok ne olduğunu bilmektesiniz doğru anlamda ifadesi ise uyku halinde olmadan konsantrasyonun çok ileri seviyede olduğu bir uyanıklık halidir. İhtiyaca yönelik terapi yöntemlere ve bir çok tedavi edici terapi uygulanabilmektedir. peki bu bilgilere ve terapilere nasıl ulaşabiliriz? İlk öncelikle bir uzmana ulaşıp ondan bilgiler almak bu konuda doğru yöntem olacaktır onun için sizlere aşağıdaki web adresini veriyorum ziyaret edip daha değerli bilgiler elde edebilir ve gerekli iletişimi kurabilirsiniz.


Ayrıntılı Bilgi: https://www.sanjana-therapy.com/
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık