IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 18.Kasım.2020   #1
Çevrimdışı
Her Genç Kızın Hayali Çeyiz Paketleri


Her Genç Kızın Hayali Çeyiz Paketleri
Elart çeyiz firması her genç kızın hayali olan çeyiz paketlerinin online satılmasını sağlıyor. Farklı modellere sahip olan ve içerisinde farklı ürünleri barındıran çeyiz paketleri gelin adaylarının beğenisine sunuluyor. Bu sayede gelin adayları istedikleri çeyiz paketini seçerek sipariş verebiliyorlar. Bu paketler arasında nicole yeşil, monica pudra, mucize gümüş, nicole mavi, wendy andrasit ve alyans mürdüm paketleri yer alıyor. Çeyiz paketi olarak Nicole yeşil paketi tercih edenler triko battaniye, örgü battaniye ve nakış nevresim takımı başta olmak üzere 10 parça eşyaya sahip oluyorlar.
Pike Yatak Setleri
Çeyiz paketleri arasında seçim yapamayan kişiler pike takımları arasında seçim yapabiliyorlar. Bu takımlar içerisinde ise çarşaf, yastık ve yastık kılıfları başta olmak üzere 6 parça bulunuyor. Bu takımlarda da gelin adayları renk tercihinde bulunabiliyorlar. Pike yatak setlerinde bulunan renkler arasında ise gümüş, mavi, mürdüm, yeşil, gülkurusu, pudra ve krem gibi renkler bulunuyor.
Her Eve Uygun Yatak Örtüleri
Çeyiz tekstil firmaları arasında önemli bir yerde bulunan Elart her eve uygun yatak örtülerinin satışını da gerçekleştiriyor. Bu yatak örtüleri çeyiz için satın alınabileceği gibi kullandığı yatak örtüsü eskiyen kişiler tarafından da satın alınabiliyorlar. Firmanın yatak örtüleri ise elyaflı, tek kişilik ve çift kişilik olarak çeşitlendiriliyor. Böylelikle yatak örtüsüne ihtiyaç duyanlar istedikleri özelliğe sahip örtüyü satın alabiliyorlar.

https://www.elart.com/kategori/yatak-ortusu
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık