IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 17.Ekim.2020   #1
Çevrimdışı
Evinizden 2.El Eşyalarınızı Satmak İçin


Evinizden 2.El Eşyalarınızı Satmak İçin


Ankarada İkinci el eşya satmak için spot eşya dükkanlarını ziyaret ederiz. Evimize kadar gelen ekip eşyamıza uygun fiyat vermese bile eşyamızı satmak zorunda hissederiz. Buraya kadar geldi yoruldu vermezsek ayıp olur düşüncesi ile eşyamızı çok ucuza satarız. Satış işlemi bittikten sora içimizi büyük bir pişmanlık kaplar. Tüm bu durumların yaşanmaması için İtfaiye Meydanı web sitesi üzerinden ikinci el eşya dükkanları sizlere whatsapp ve telefon üzerinden hizmet vermeye başladı. 2.El Eşya Alan Yerlere satmak istediğiniz eşyaların resmini çekip gönderip bizden fiyat teklifi alabilirsiniz. Size önerdiğimiz rakam hoşuna giderse bize dönüş yaparsınız. Ekibimiz kendi aracı ile aynı gün gelip eşyalarınızı satın alır.



İtfaiye Meydanı ikinci el mağazaları ve spotçular olarak her türlü beyaz eşya, mobilya, halı ve antik eşyaların alım satım işini yapıyoruz. Ankara Öveçler ilçesinde bulunan dükkanımız kısa sürede Ankara'nın tüm ilçelerine yayılmaya başladı. İkinci el eşya konusunda güvenilir bir firma olan spot mağazamızda her türlü ikinci el eşya alım satım işini yapabilirsiniz.



2 El eşyalarınızı satmak istiyorsanız itfaiye meydanı web sitesi size istediğiniz sonucu verecektir. Web sitemizde bulunan firmaların tamamı kendi alanlarında uzman olup, müşteri memnuniyetine önem vererek hep doğru alışverişler yapmış yerlerdir. Ankara İkinci El Eşya, Eski Eşya Ankara, Kullanılmış Eşya Fiyatları Ankara, 2.el eşya Ankara, Mobilya, Beyaz Eşya, Televizyon, Ev ve Büro Eşyaları, Endüstriyel Mutfak, Bilgisayar, Elektronik, Halı Kilim vs. satmak istediğinizde uğramanız gereken ilk yer itfaiye meydanıdır.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık