IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 11.Eylül.2020   #1
Çevrimdışı
the Konuyu Baslatan
Banyoların Olmazsa Olmazı


Banyolarımızda olmaz ilse olmaz denilebilecek ürünlerin başında duj jeli gelmektedir. Birçok kişi bu ürünün tam olarak ne işe yaradığı konusunda fikir sahibi olamamaktadır. duş jeli ne işe yarar sorusu bu sebeple fazlaca sorulur. Duş jeli içerisinde bulunan temizleyici kimyasallar yardımı ile vücudumuzu temizlemeye yaramaktadır. Bu sebeple en iyi ve kaliteli olanını kullanmak tavsiye edilmektedir.
Duş jeli nasıl kullanılır sorusuna cevap vermek gerekirse, bir lif yardımı ile duş jelinin kullanılması tavsiye edilmektedir. Böylece vücudumuza köpürterek kullanım gerçekleşebilir. En iyi duş jeli olarak bilinmekte olan bir marka bulunmamaktadır. Herkesin kendisine ve zevkine göre tercihleri bulunmaktadır.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Alt 12.Eylül.2020   #2
Çevrimdışı
Cevap: Banyoların Olmazsa Olmazı


SOMFY MOTORLU GÜNEŞLIKLERIM VEYA GÜNEŞLIKLERIM ÇALIŞMIYORSA NE YAPMALIYIM?
Somfy ile çalışan motorlu pencere kaplamalarınız düzgün çalışmıyorsa sorun giderme ipuçları.

motorlu perde
Somfy ile çalışan motorlu güneşlikleriniz ve jaluzilerinizle ilgili sorunlar yaşıyorsanız, sorunu büyük olasılıkla çözecek birçok sorun giderme seçeneği vardır. Çoğu sorun yalnızca birkaç adımda kolayca çözülebilir.

Yapılacak ilk şey, uzaktan kumandanızın düzgün çalıştığından emin olmaktır. Somfy motorlu ürününüzle ilgili sorun, pil değişimi kadar basit bir düzeltme olabilir.

Öncelikle, bir yön düğmesine basıldığında uzaktan kumanda LED'inin yanıp yanmadığını kontrol edin. Uzaktan kumandanızdaki yukarı, aşağı veya "my" düğmesini deneyin ve LED ekrana dikkat edin.



LED yanmazsa, uzaktan kumandadaki CR2430 pilini değiştirin.



Ardından, motora güç gelip gelmediğini kontrol edin. Motor pille çalışıyorsa, soruna neyin neden olduğunu belirlemek için kontrol edebileceğiniz bazı hızlı şeyler şunlardır:


- Akü çubuğunun motora bağlantısını kontrol edin.
- Pil çubuğunun içindeki pillerin yay ile temas edip etmediğini kontrol edin. Değilse, temas edebilmeleri için yayı germek gerekebilir.
- Akü borusunun uç kapaklarının sıkı ve sağlam olduğunu kontrol edin.
- Ayrıca yeni pillere ihtiyacınız olabilir. Somfy pil çubuğunuzdaki pilleri nasıl değiştireceğinizi öğrenmek için aşağıdaki videoyu izleyin (veya bu blog yazısını okuyun) :



Hala sorularınız mı var? Radyo Teknolojisi Somfy (RTS) motorunuz yanıt vermezse , bu videodaki sorun giderme ipuçlarına da göz atabilir (ve beraberindeki blog gönderisini okuyabilirsiniz ):




Motorunuza fişli veya duvardaki kablolarla güç veriliyorsa , sisteminizi kuran bayi veya şirket ile iletişime geçmeniz gerekir. Yardımcı olamazlarsa, lütfen 1-800-22-SOMFY numaralı telefondan Somfy'nin müşteri hizmetleri departmanıyla iletişime geçin.

LED yanıyorsa ve motora güç geliyorsa ve motorlu pencere kaplaması hala uzaktan kumandaya yanıt vermiyorsa, lütfen 1-800-22SOMFY numaralı telefondan Somfy ile iletişime geçin.

 

 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık