IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 14.Ağustos.2020   #1
Çevrimdışı
iPhone Servis - iPhone Tamiri ve BLOG


iPhone servis hizmeti birçok kullanıcının birgün ihtiyacı olacak bir durumdur. Yetkili servislerden onarım desteği alınamayan durumlarda kullanıcılar özel servisleri tercih etmek zorundadırlar. Gsm sektöründe ise birçok işletme ve birçok teknik servis bulunmaktadır. İşini aşkla yapan veya haksızlıkla yapan.

iPhone Servisi olarak bugüne kadar sunduğumuz tüm hizmetlerde kullanıcı tamir deneyimini iyileştirmek için en doğru bilgi ile en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyoruz. Bugüne kadar yapılan tüm onarımlarımız ise bunun bir göstergesi niteliğindedir.

Peki biz neler yapıyoruz?

iPhone anakart tamiri
- işlemci değişimi, ses sorunları, şarj sorunları, şebeke sorunları, vb. gibi. Anakart sorunlarda malesef ki bazı modellerin kronik olarak arızaları olabilmektedir.

Bunların en başında belkide iPhone 7 ses entegresi sorunu gelmektedir. Bu sorun birçok kullanıcı etkileyerek iPhone 7 ses sorunu yaşamalarına neden olmaktadır. iPhone servisi olarak bu konuda birçok tamir deneyimine sahibiz. iPhone 7 ses entegresi değişimi ve daha birçok anakart arızasını profesyonel düzeyde yapıyoruz.



iPhone parça değişimi
- ekran değişimi, batarya değişimi, kasa ve film değişimi gibi.

Sunduğumuz tüm hizmetler ise bugüne kadar edindiğimiz sektör tecrübemiz ile birlikte sunulmaktadır. iPhone servis hizmetimizde okuyacağınız tüm içerikler sektörel yalanların altını çizerek üretilmektedir. Servislerin arka planda neler yapabileceği, orijinal olmayan ürünlere nasıl orijinal dedikleri vb. gibi birçok teknik bilgiyi açık açık aktarıyoruz.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Alt 15.Ağustos.2020   #2
Çevrimdışı
Cevap: iPhone Servis - iPhone Tamiri ve BLOG


iyi çalışmalar dilerim

 

 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık