IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 14.Ağustos.2020   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Evde Yüz Boyama Partisine Hazır Mısınız?



Çoğu zaman palyaçolarla bağdaştırdığımız, bir markette ya da kırtasiyede gördüğümüz zaman doğum günü organizasyonlarını, parti organizasyonlarını ve kutlamaları hatırladığımız, o minik minik kutuların içindeki yüz boyaları; birçoğumuz için eğlence kaynağıdır. Çocukların yüzünde beliren kelebekler, birbirinden sevimli ayıcıklar ve çeşit çeşit renkli kalplerin birçok kişi için anlamı büyüktür. Peki yüz boyama teknikleri ile eğlenmemiz, anılarınızı tekrar canlandırmanız için bir parti organizasyonu veya doğum günü organizasyonunu beklemenize gerçekten gerek var mı? Partilerde, fuarlarda gördüğünüz yüz boyama yöntemini evde uygulamak sanıldığı kadar zor değil. Siz de birkaç fırça darbesiyle sevimli bir kelebeğe dönüşmek ya da çocuğunuzu dönüştürmek istiyorsanız sizin için evde uygulamanız için birkaç önerimiz var.

Yüz Boyama Yapmak İsteyenler İçin Birkaç Küçük Öneriler

Öncelikle yüzünüze ya da çocuğunuzun yüzüne boyamak istediğiniz şekle, figüre ya da desene karar verin. Boyama işlemi tamamlandığında ortaya ne çıkacağından emin olamıyorsanız eğer örnek bir resme bakarak çizmeniz size fayda sağlayacaktır. Eğer çocuğunuzun yüzünü boyuyorsanız, unutmayın çocuklar sabırsızlardır ve onları uzun bir süre hareketsiz kalmaya ikna etmek oldukça zordur. Bu nedenle yapacağınız resme önceden karar vermeniz oldukça önemlidir.

Eğer geniş bir zemin boyayacaksanız veya yüze şekli çizmeden önce zemin rengi uygulayacaksanız bu işlemi fırça yerine süngerle yapmanız, sizin için daha pratik olacaktır. Bunun yanında, her renk için ayrı fırça veya sünger kullanmalısınız. Aynı fırçayı kullandığınız taktirde renkler birbirine karışacak ve hayal ettiğiniz figüre ulaşmanız zorlaşacaktır.

Yıldız, Kalp gibi şekiller çizmeyi istiyor ve el becerinize yeterince güvenmiyorsanız şablon kullanmayı deneyin. Şablon kullandığınız taktirde şekilleriniz kusursuz olacaktır. Bunun yanında, şekillerinize ışıltı katmak istiyorsanız çeşitli makyaj malzemeleri ve simleri de boyaların yanında kullanabilirsiniz.

Eğer elinizde olmayan farklı bir renk kullanmak istiyorsanız, elinizde olan renklerden birçok rengi elde edebileceğinizi hatırlayın. Örneğin pembe rengi kullanmak istiyor ve pembe renginiz yoksa beyaz renk ve kırmızı renk boya sizin tam da ihtiyacınız olan şey. Buna ek olarak, oluşturmak istediğiniz figür siyah şeritler kullanmanızı gerektiriyorsa bunun için yüz boyası yerine göz kalemi kullanmanız daha kusursuz çizgiler elde etmenizi sağlayacaktır. Yüz boyama işleminde unutmamanız gereken bir diğer konu ise kullandığınız boyalar her ne kadar sağlıklı olsa da çocukların cildinin oldukça hassas olması. Bu nedenle; çocuğunuzun yüzünü boyarken boyaların göz çevresine çok fazla yakın olmadığından emin olun.

Yüz boyama yöntemini evde denediğinizde düşündüğünüz kadar zor olmadığını siz de fark edeceksiniz. Tek yapmanız gereken elinize fırça ile boya almak ve oldukça eğlenceli gözüken illüzyon dünyasına pencere açmak. Fakat, evde yapmanın sizler için yeterince zor olduğunu, yüz boyamayı beceremeyeceğinizi düşünüyorsanız biz Alışkan Organizasyon olarak sizler için düşündük ve gerçekleştireceğimiz online dersler arasında bu konuya da yer vermeyi unutmadık. Tabi bu hizmetler yanında birçok farklı organizasyon hizmetleri, nişan organizasyonu hizmetleri ve daha fazlasını vermekteyiz. Sizlerde organizasyon paketleri fiyatları için www.aliskanorganizasyon.com sitesine gelebilirsiniz.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Alt 15.Ağustos.2020   #2
Çevrimdışı
Cevap: Evde Yüz Boyama Partisine Hazır Mısınız?


iyi çalışmalar kolay gelsin

 

 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık