IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 12.Ağustos.2020   #1
Çevrimdışı
Güncel Haber Spor Sitesi


Betixir yeni giriş adresi üzerinden kesintisiz hizmet sunuyor. Site 1668 /JAZ lisans numarası üzerinden denetlenir. Adresine kayıtlı olan giriş şirketse üyelerine en tanınmış slot oyunlarını sunar. Kapsamlı canlı giriş alternatifleri, değişik spor müsabakaları da yayılan hizmetler arasında yer alıyor. Ezugi, Evolution Gaming olmak üzere fazlası program şirketince işletilir.
Betixir Yeni Giriş Adresi Nedir?
Site BTK doğrultusundan zaman zaman engellendiğinden ötürü alan adresini günceller. Linke detaylı sayılar eklenerek yeni adres belirlenir. Belirlenen adresi tercih ederek ana sayfaya problemsiz giriş program hakkına sahipsiniz. Giriş severler bunun uğruna Betixir yeni giriş adresini tercih etmeli.
Giriş ofis alan adresini güncelledikten ileride eski müşterilerde son giriş adresi üzerinden rahatça giriş yapar. Giriş yaptıktan ileride ise girişlerde bulunabilir ya da slot oyunlarına katılabilirsiniz.
Betixir Giriş Adresini Neden Güncelledi?
Sitenin lisansı Türkiye’de geçerli olarak kabul edilmiyor. Durum bu tür olunca BTK doğrultusundan sık sık engellenme prosedürlerine uğrar. Ülkemiz yabancı kaynaklı sitelere lisans vermiyor. Giriş ofis üyelerini mağdur durumda bırakmamak adına son giriş adresini belirler.
Üyeler güncel adresi tercih ederek ana sayfaya giriş yapar. Üye olmak isteyen giriş tutkunları da aynı olarak yeni giriş adresi üzerinden ana sayfaya erişim sağlayarak hesap açar. Hesap açma prosedürleri adına ücret ödemenize lüzum yok.
Betixir Giriş İşlemi Nasıl Olur?
Giriş prosedürlerinde bulunmak adına tarayıcınıza güncel adresi yazın. Üye girişi adına bir adet kullanıcı adı ve şifre yazmanız şart. Sonrasında üye girişinde bulunarak yayılan hizmetleri değerlendirme talihiniz olur.
Opera ya da Google Chrome tarayıcısına sitenin son giriş adresi yazılmalı.
Bu sayede ana sayfaya erişim sağlama talihiniz olacak.
Site ana sayfasında en üst bölgede giriş butonu var.
Giriş tutkunları giriş paneline kullanıcı adı ve şifre yazmalı. Üye girişinde bulunduktan ileride yatırımlarınızı tamamlayıp kuponlarınızı oluşturun. Betixir yeni giriş adresi üzerinden problemsiz hizmet vermeye devam ediyor.
Betixir Giriş Sorunu Neden Olur, Nasıl Çözülür?
Müşteriler giriş meselesini çözüme ulaştırmak adına ilk olarak yeni adresi tercih etmeli. BTK doğrultusundan engellenen adres üzerinden giriş yapılamaz. Giriş meselesini çözüme ulaştırmak adına;
Opera tarayıcısının yan evresinde VPN butonu mevcut. VPN butonuna tıklayanlar en ideal koordinat tercih etmeli.
Giriş severler en ideal koordinat vasıtası ile problemsiz giriş yapar.
Bunun dışında DNS ayarlarını da kontrol etmeniz şart. İnternete bağlı değilseniz giriş yapamazsınız.
Betixir giriş paneline şifre ve kullanıcı adı bulgularınızı doğru bir olarak yazmanız lüzum ediyor. Bilgilerini hatırlamayanlar ise ana sayfanın derhal alt evresinde yer alan canlı destek hattına tıklamalı. Canlı destek hattına tıkladıktan ileride müşteri hizmetleri giriş bulgularınızı günceller.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Alt 12.Ağustos.2020   #2
Çevrimdışı
Cevap: Güncel Haber Spor Sitesi


HAyırlı olsun başarılar dilerim

 

 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık