IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 07.Ağustos.2020   #1
Çevrimdışı
0850li Telefon Numarası Sorgulama


0850li Telefon Numarası Sorgulama
Bilinmeyen bir numara tarafından aranan kişiler internette bulunan no sorgulama sitelerine başvurmaktadır. İnternetten telefon numarası sorgulamak, oldukça kolay ve ücretsiz bir işlemdir. Peki, internetten telefon numarası nasıl sorgulanır?
Güvenilir Siteler
İnternetten telefon numarası sorgulayıp bir telefonun nerenin telefonu olduğunu öğrenmek için ihtiyaç duyulan ilk şey bu alanda hizmet veren güvenilir bir internet sitesidir. Sitenin arama kutusuna, hakkında bilgi edinilmek istenen telefon numarasının yazılıp, aratılması yeterlidir. Eğer söz konusu telefon numarasıyla ilgili daha önce bir yorum ya da şikayette bulunulmuşsa bu arama sayesinde öğrenilecektir. Ayrıca bu yolla, telefon numarasının hangi gsm operatörüne ait olduğunu öğrenmek de mümkündür.
0850 Alan Kodu
Kimi alan kodlarından gelen aramalar dönem dönem artış gösterebilmektedir. 0850 nerenin alan kodu sorusu kullanıcılar tarafından sıklıkla sorulmaktadır. 0850, Türk Telekom'un adres değişikliklerinde değiştirilmesi gerekmeyen, göçebe alan kodudur. 0850 alan kodunu kullanan telefon numaraları, birbirlerini ücretsiz arayabilmektedir. 0850 alan kodu, sıklıkla, 00850 alan koduyla karıştırılmaktadır. 00850 Kuzey Kore'nin alan kodudur ve 0850 alan koduyla herhangi bir ilgisi yoktur.
Nerenin Telefonu sorgulama, Numaranın kime ait olduğunu mu öğrenmek istiyorsun? Nerenin Ücretsiz Numara Sorgulama Servisi
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Alt 07.Ağustos.2020   #2
Çevrimdışı
Cevap: 0850li Telefon Numarası Sorgulama


Başarılar dilerim.

 

 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık