IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 03.Ağustos.2020   #1
Çevrimdışı
Betsdot Spor Haber Sitesi


Betsdot spor haber sitesi haber sektöründe aktivite gösteren çoğu site yalnızca bilgisayar ve laptoplarda açılabiliyor. Mobil tarayıcılar üzerinden dahi açılmayan siteler her geçtiğimiz gün müşteri kaybetmeye başlıyordu. Betsdot, müşteri kaybeden doğrultu olmak istemediği uğruna etkinliğe başladığı ilk gün mobil uygulamalarını yaşama geçirdi. Doğrudan uygulama mağazalarında sitenin mobil uygulamalarını bulamayabilirsiniz. Bizler, bu yazımız uğrunda bu mobil uygulamalar ile alakalı sizlere bilgi sunarak nasıl indirebileceğinizi dile getireceğiz.
Betsdot, Türkiye piyasanın en yenilikçi haber firmayı olarak gösteriliyor. İlk olarak Avrupa sektöründe aktivite göstermeye başlayan firma, yavaş yavaş çoğu ülkeye girmeye başlamış halde. Genel olarak bütün haber firmalarında oyun yapıları ve oranlar benzerdir. Yeni kurulan haber firmaları yüksek bonuslar ve ekstre bilhassa ile yükseliş kazanmak talep ediyor. Site, çevrimiçi haber ve spor sektöründe yükseliş yakalayabilmek adına üyelerine mobil uygulama fırsatı sunuyor! Teknoloji çağında bulunduğumuz şu zamanlarda bundan sonra hepimiz günün büyük bir seksiyonunu akıllı telefonlarla geçiriyoruz. Bunun bilincinde olan Betsdot haber sitesi, mobil uygulamaları geliştirerek akıllı telefonlar üzerinden de haber oynanmasını sağlıyor.
Tasarlanan mobil uygulamalar birebir internet sürümü ile benzer işleve sahiptir. Mobil uygulamalar üzerinden bütün oyun türlerine erişebilir, kuponlar yaratarak takibini yapılabilirsiniz. Betsdot Mobil uygulama üzerinden kontrolün daha basit var bulunduğunu dahi söyleyebiliriz. Online haber bölümünde bir ilk olan bu uygulamalar çoğu haber sever doğrultusundan da sevdi. Kupon neticelerini bildirim olarak ileten Betsdot, bu bilhassa vasıtası ile mobil üzerinden daha bol trafik almaya başlamış halde. Siteye üye olma prosedürünü tamamladıktan ileride mobil uygulamaları indirmenizi tavsiye ederiz.
Yukarıdaki görsel Betsdot giriş adresini temsil ediyor. Görsele tıklamanız ile birlikte sitenin en güncel internet adresine giriş yapacaksınız. Menü uğrunda derhal “Bonuslar” sekmesinin yanı sıra “Mobil App” şeklinde bir alan var bulunduğunu göreceksiniz. Bu düğmeye tıkladığınızda mobil uygulamaları indirebileceğiniz özel bir sayfa açılacaktır. Hem Android hem de IOS uğruna geliştirilen mobil uygulamaların indirme linki direkt olarak bu sayfadan paylaşılmaktadır. Android uğruna geliştirilen mobil uygulama maalesef ki Android market uğrunda yer almıyor. Fakat; IOS uğruna geliştirilen uygulamayı mağazalardan edinebilirsiniz.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık