IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 04.Temmuz.2020   #1
Çevrimdışı
Ukrayna'da Sınavsız Olarak Girilebilecek Üniversiteler Hangileri


Ukrayna Üniversiteleri bünyesinde eğitim almak isteyen pek çok öğrenci aynı zamanda Ukrayna’da sınavsız olarak girilebilecek üniversiteler hangileri konusunda araştırma yapmaya başlamaktadır. Ukrayna’da Üniversite okumak için herhangi bir sınav şartı yoktur. Sadece lise diplomanızın olması yeterlidir. Lise diplomalarının Meslek Lisesi, İmam Hatip Lisesi, Endüstri Meslek lisesi, Düz, Fen Lisesi, Anadolu Lisesi diplomalarından birine sahip olmanız, Ukrayna’da istediğiniz üniversitede istediğiniz bölüme kayıt yapabilmeniz için yeterlidir.

Ukrayna Üniversiteleri yabancı öğrencilere kendi bünyelerinde, istedikleri bölümlerde eğitim almaları için büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Bu nedenle yabancı öğrenciler herhangi bir sınav, sınav puanı, mülakat veya benzeri bir uygulamaya tabi tutulmamaktadır. Bu ülkemizden pek çok öğrencinin hayalini kurduğu bölümü okuyabilecek olması bakımından oldukça büyük bir fırsattır. Ukrayna'da Üniversite Eğitimi

Ukrayna Üniversitelerinde Tıp, Hukuk, Diş Hekimliği, Eczacılık, Mühendislik Bölümlerine ve daha pek çok bölüme sadece lise diplomanız ile kayıt olabilirsiniz. Ukrayna Üniversiteleri dil yeterliliği olmayan öğrenciler için kendi bünyelerinde hazırlık eğitimi de sunmaktadır. Böylece bölüme başlamadan önce hazırlık eğitimi alarak dil alt yapınızı da geliştirebilirsiniz. Ukrayna’da bazı üniversiteler hazırlık eğitimleri süresince alan giriş derslerinin bir kısmını da vermektedir. Böylece öğrenciler bölüme başladıkları zaman dil yeterliliklerine ek olarak alan bilgilerine de giriş düzeyinde hakim olmaktadır.

Bu bilgilere ek olarak Ukrayna’da Kiev Bogomolets Üniversitesi ve Harkov Karazin Üniversitesi kabul şartları olarak lise diplomalarında 100/68 not ortalama puanı istemektedir. Bu iki üniversiteden birine başvurmayı planlayan öğrencilerin bu unsurları da göz önünde bulundurmalarını öneririz.

Ukrayna’da sınavsız üniversite eğitimi aldıktan sonra YÖK’e denklik için başvurabilirsiniz. Bir Ukrayna Üniversitesi’nin YÖK tanınırlığını e-devletten sorgulatabilirsiniz.

PR Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı öğrencilerin Ukrayna Üniversiteleri için kayıt işlemlerini gerçekleştirme konusunda uzmandır ve sadece YÖK tarafından tanınan üniversiteler ile çalışmaktadır. Öğrencilerin sadece hazırlık okullarına veya bölümlere yerleştirilmelerine değil, aynı zamanda oturum izinleri, konaklamalarının organize edilmesi, özel ve devlet sağlık sigortaları, 7/24 acil destek, vize başvuruları konularında da öğrencilerine destek vermektedir. Ukrayna’da sınavsız üniversite konusunda aklınıza takılan tüm sorular için uzman eğitim danışmanlarımız ile iletişime geçebilirsiniz.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık