IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 28.Haziran.2020   #1
Çevrimdışı
Gıda Ve Endüstri Alanında Kullanılan Plastik Kovaların Üretimi


Gıda Ve Endüstri Alanında Kullanılan Plastik Kovaların Üretimi
İstanbul merkezli olan firma gıda ve endüstri alanında kullanılan plastik kovaların üretimini yapıyor. Böylelikle endüstri ve gıda sektöründe çalışan kişilerin ürünlerinin saklanması amacıyla firmanın kovalarını satın alabiliyorlar. Plastik kova üreticileri arasında yer alan firma dayanıklı ve ürünlerin uzun süre dayanmasını sağlayacak kovaların üretimini yapıyor.
Ayrıca müşteri memnuniyetine uygun hizmet vermeyi amaçlıyor. Gıda sektörü için ürettikleri kovalar zeytin, peynir, turşu, helva ve çikolata gibi ürünlerin koyulması ve saklanması için kullanılıyor. Endüstri sektörü için ürettikleri kovalar ise deterjan, ilaç, sabun, tohum ve yem gibi malzemelerin koyulması için kullanılabiliyor.
Her Renkte Kova Üretimi
Kolay kullanım özelliğine sahip olan plastik kova çeşitlerinin üretilmesini sağlayan firma her renkte üretim yapabiliyor. Böylelikle alıcılar sektörlerine ve firmalarına uygun olacak renkleri seçerek sipariş verebiliyorlar. Kova renkleri dışında firma kovalara yaptığı ofset baskılarda da 6 farklı renge kadar baskı yapabiliyor. Bu sayede firmanın ismi veya logosu kovalar üzerine düzgün bir şekilde basılabiliyor. Ayrıca firmanın şeffaf renkli kova üretimi de bulunuyor. Böylelikle kovalar içinde yer alan ürünlerin ne olduğu dışarıdan bakıldığında anlaşılabiliyor.
Kovalarda Toptan Satış
Firma üretimini yaptığı plastik kovaların toptan satışını gerçekleştiriyor. Böylece alıcılar ihtiyaç duydukları sayılardaki kovaları sipariş edip kullanmaya başlıyorlar. Alıcılar ihtiyaç duydukları toptan plastik kova fiyatları bilgilerini de firmayla yaptıkları görüşmelerde öğrenip uygun ücretli olan hizmetlerinden yararlanabiliyorlar.
Kovalarda Geri Dönüşüm İmkanı
Firma geri dönüşümü olan plastik kovaların üretimini de yapıyor. Böylelikle kişiler çevreye zarar vermeyen kovaları ürünlerinin saklanması için tercih edebiliyorlar.
https://www.ozbeyambalaj.com/
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Alt 29.Haziran.2020   #2
Çevrimdışı
Cevap: Gıda Ve Endüstri Alanında Kullanılan Plastik Kovaların Üretimi


başarılar dilerim

 

 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık