IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 22.Haziran.2020   #1
Çevrimdışı
Anaokulu Masaları ve Anaokulu Dolapları


ANAOKULU DOLAPLARI

Anaokulu Dolapları
genellikle anaokullarında bulunan ve günümüzde son derece gerekli bir nesnedir. Anaokulu dolapları anaokullarında ve bazı eğitim kurumlarda gerekli bir dolap çeşididir. Anaokulu dolapları anaokullarında çocukların kişisel eşyaları olan ayakkabı, çanta, suluk, kalem kutu vb. gibi bazı özel malzemelerini anaokulunda bulunduğu süre içinde muhafaza etmek için tasarlanmış dolaplardır. Anaokulu dolapları genel olarak eğlenceli görünürler üstlerinde tatlı hayvanlar, meyveler, sebzeler gibi figürler bulunur oldukça renklilerdir. Çocukların dikkatini çekmek için tasarlanmıştır. Ülkemizde son yıllarda çocukları anaokullarına, kreşlere, gündüz bakım evlerine, yuvalara ve bunlar gibi daha birçok okul öncesi eğitim veren kurum ve kuruluşlara giden çocuk sayısı bu yıllarda oldukça artış göstermiştir ve göstermektedir, işte bu yüzde anaokulları vb. gibi yerlerde mobilya, oyuncak ve bunlar gibi nesnelere daha çok ihtiyaç bulunmaktadır. Anaokulu dolaplarının bu noktada çok büyük görev üstleniyor. Anaokulu dolapları anaokullarının en çok ihtiyaç duyduğu eşyalardan biridir. Sebebi ise çocukların eşyalarını anaokulu dolaplarına yerleştirip kendilerine dersi dinleyebilmek için daha iyi bir ortam hazırladıkları içindir. Anaokullarının içi isteğe ve talebe göre geniş veya dar yapılabilir fakat genellikle anaokulu dolaplarının içi oldukça geniştir güvenlik sebebinden dolayı daha güvenli anaokulu dolaplarıda tasarlanabilir örneğin kilitli dolaplar. İsteğe göre anaokulu dolaplarının içlerine çeşitli bölümlerde yapılabilir bunlardan bazıları dolabın içine portmanto alt tarafına ayakkabılık gibi bölümlerdir. Böylece çocuklar eşyalarını üst üste değil düzenli bir şekilde yerleştirebilir.

ANAOKULU SANDALYELERİ

Anaokulu sandalyeleri
günümüzde anaokullarında çok önemli bir eşyadır. Anaokulu sandalyeleri dışarıdan bakıldığında aslında çok önemli bir şey değilmiş gibi durabilir Anaokullarında çocuklar büyük bir kısımlarını sandalyelerin üstünde geçirirler işte bu yüzden anaokulu sandalyeleri dışarıdan bakıldığı gibi değildir. Anaokulu sandalyelerini boyutları, üretildiği ham madde dayanıklılığı gibi maddeler çocuklar için çok önemlidir.
Anaokulu sandalyesi seçerken dikkat edilmesi gereken özellikler şunlardır;,
Çocukların afacanlığına oldukça dayanıklı olmalıdır yetişkin bir insan için sandalyeler sadece bir oturma aracıdır fakat bu küçük çocuklar için aynı değildir çocuklar kullandıkları eşyaları ilk başlarda o eşyanın görevlerini yaparlar ardından bazı diğer işler için denerler çocukların doğasında bu vardır.
Anaokulu sandalyeleri kolay bir şekilde devrilmemelidir çocuklar sandalyelere yetişkinler gibi oturmazlar genel olarak en uç kısımlarına otururlar ve böylece en ufak bir darbede düşebilir ve yaralanmalara sebep olabilir.
Bir diğer özellik ise anaokulu sandalyeleri çocukların boylarına ve kilolarına uygun olmalıdır ortalama anaokuluna giden bir çocuk genellikle 5-8 yaş arasıdır ve kilosuda yaklaşık olarak 25-36 KG arasıdır.
Anaokulu sandalyeleri çocuklarım omuriliğine zarar vermemelidir ona göre tasarlanmalıdır. ve anaokulu sandalyelerinde oturulan tabla tam düz değil hafif bir şekilde kıvrımlı olmalıdır.
Anaokulu sandalyelerinde uç kısımlar çok sivri olmamalıdır herhangi bir dikkatsizlikte çocuklar ağır yaralanmalar yaşayabilirler
Anaokulu sandalyeleri genellikle açık renkler tercih edilmelidir. Ne kadar açık renkli olursa o kadar göz alıcı olur.

ANAOKULU MASALARI

Anaokulu masaları, genellikle anaokullarında bulunan çocukların üstünde çeşitli faaliyetler yaptığı ve genel olarak yemek ihtiyaçlarını karşıladığı bir eşyadır. Anaokulu masaları aslına bakılırsa anaokulları için çok önemli ve gerekli bir ihtiyaçtır sebebi ise çocuklar yaptıkları çalışmaları beslenmelerini anaokulu masalarında yapmaktadır işte bu yüzden anaokulu masaları anaokulları için çok önemli bir etkendir Anaokulu masaları genellikle çocukların fiziksel görünüşlerine uygun olarak tasarlanıp üretilmiştir. Anaokulu masalarında dikkat edilmesi gereken özellikler başlıca bunlardır;
• Çocukların afacanlıklarına son derece dayanaklı olmalıdır aksi halde istenmeyen yaralanmalar gerçekleşebilir.
• Herhangi bir yaralanmaya karşı Üretimde uçları ve kenarları sivri değil oval olmalıdır.
• Çocuklar için tasarlanıp üretildiğinden dolayı açık renkli ve son derece göz alıcı olmalıdır.
• Çocukların fiziksel görünüşlerine uygun olmalıdır ortalama anaokuluna giden bir çocuk genellikle 5-8 yaş arasıdır ve kilosuda yaklaşık olarak 25-36 KG arasıdır.
Anaokulu masaları boyutları genel olarak böyledir;
• Masa tablaları genel olarak Renkli 18 mm MDF malzemeden üretilir.
• Masa kenarları frezelenerek ovalleştirilir ve cilalanır.
• Masa ayakları kayın ağacından üretilmiştir.
• Anaokulu Masalarının Ölçüleri genel olarak: 60x120x55h cm'dir.

Firmamız üretici olduğundan istenilen ölçüde ve renkte imalat yapılmaktadır.
Anaokulu masaları zamanla eskir ve dayanıklılığı azalır işte bu kısımda siz kullanıcılar büyük görev düşüyor herhangi bir sıkıntıda anaokulu masalarını sağlamlaştırmalısınız.
Anaokulu masaları öğrenciler için anaokullarında bulunması gereken ihtiyaçların başında yer alıyor
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Alt 29.Haziran.2020   #2
Çevrimdışı
Cevap: Anaokulu Masaları ve Anaokulu Dolapları


hayırlı olsun başarılar dilerim

 

 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık