IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 19.Haziran.2020   #1
Çevrimdışı
covid-19 destekler


Covid-19 destekler ile ilgili araştırma yapıyorsanız ve istediğiniz netlikte bilgilere ulaşamadıysanız bu konuyla ilgili yazılmış en güzel içeriklere, gerekli ve detaylıi kapsamlı teknik konulara, somut bilgilendirmelere sizleri ulaştırmak istiyoruz. Son yıllarda yaşadığımız sorunların üstüne birde koronavirüs yani covid-19 adıverilen virüsle mücadele ediyoruz.

Covid-19 virüsü sebebiyle birçok insan ölüyor ve özellikle ticaretle uğraşan insanlarda, toplumun sokağa çıkmamasından dolayı zor duruma giriyor çünkü gelir gider yok ve kazanç sağlanamıyor. Talep ve arz olmadığı için de firma batma noktasına kadar geliyor. Bu durumda devlet destekleri dediğimiz fonlamalar yapılıyor. Yani firmaların ve büyük orta küçük ölçekteki işletmelerin zararlarını minimuma indirgemesi ve kendilerine gelebilmesi için covid-19 destekler veriliyor.

Covid-19 destekler ile ilgili yazılmış birçok makale ve yönlendirme mevcut. Bu konuya dair kapsamlı ve ayrıntılı bilgilere ulaşmak için www.uyumsoft.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık