IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 08.Haziran.2020   #1
Çevrimdışı
Linotip İle Kusursuz Kitap Baskısı


Kitap basımı ve kitaplara dair tüm basım türlerini sizlerin hizmetine sunuyoruz. Sayfa sayısı fark etmeksizin kusursuz, okunaklı ve dilediğiniz punto sayısına ait içerikleri bizler eşliğinde kitaplara çevirebilirsiniz. Hayallerinizdeki kitapları sizlere en cazip ücretler kapsamında basıyor, ihtişamlı kitap kapak seçenekleriniz ile kitaplarınızı en kusursuz biçime çeviriyoruz.

Sizler de alanınıza, ilginize veya düşüncenize yönelik her türlü kitabı kusursuz ve profesyonel standartlarda bastırabilir, anında bir kitap sahibi olabilirsiniz. Hayal dünyanızın sınırlarını zorlayan kitaplardan, ders kitap içeriklerine karar her yelpazeye ait kitap batırmak için hemen şirket ve şirket yetkililerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Siz İsteyin Yeter! Anında Kitap Bastırmak
Sizlerin isteği doğrultusunda, şirket ve profesyonel kadromuzun nitelikli iş birliği ile sizlere en kaliteli hizmetleri sunmaktayız. Siz isteyin yeter politikamız ile sizlere hayallerinizi süsleyen kitabı bastırma imkanı sunuyor, eserinizin ölümsüzleşmesine olanak tanıyoruz. Sizler de edebi eserinizi veya ders içerikli eserlerinizi bizler aracılığı ile kitap haline getirebilir, eserinizin nitelikli bir hale gelmesine olanak tanıyabilirsiniz.

Şirketimizin müşteriye yönelik uyguladığı indirimler kapsamında kitap baskı fiyatları oldukça caziptir. Sizler de fiyat içeriğine dair daha detaylı bilgi veya kampanyalardan haberdar olmak adına hemen iletişime geçebilirsiniz. Sizlere en iyi performansta be profesyonel kadromuz ile benzersiz bir kitap deneyimi hizmeti sunmaktayız. Bir kitaptan daha fazlası için hemen iletişime geçin ve eşsiz şah eserlerinizi hayata geçirin.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Alt 08.Haziran.2020   #2
Çevrimdışı
Cevap: Linotip İle Kusursuz Kitap Baskısı


başarılar dilerim

 

 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık