IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 04.Haziran.2020   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
EU4 Oynama Rehberi Youtube Kanalı


Europa Universalis IV'te düşmanınızı keşfedebileceğiniz, fethedebileceğiniz ve yok edebileceğiniz bir oyundur. Ancak tüm bunları yapmaya başlamadan önce, oyunun temel ana mekaniğini kavramanız gerekir ve bunun için doğru yerde olduğunuzdan emin olun. Anlamanız gereken ilk şey, herhangi bir yaşam sınırına bağlı kalmadan, Europa Universalis 4 oyunu başlangıç tarihi olan 1444'ten 1821'e kadar bir ülkenin yönetimini yürütmenizdir. Ülkeniz hayatta olduğu ve oynamaya devam ettiğiniz sürece, ülkenizin konuları sizin elinizdedir.

Europa Universalis IV, Dünya'da destansı bir alternatif tarih senaryosu oyunudur. Bir oyuncu olarak, ülkenizin ordusunu ve donanmasını kontrol edersiniz, EU4 rehber oyunda her başlangıç tarihi tarihsel olarak oluşturulmuş olsa da oyuna başladıktan sonra her şey tarih dediğimiz pistten raydan çıkmaya neden olur ve bu dünyada bir oyuncu olarak gücünüz ve öncelikle kendi ülkeniz. Dünyadaki diğer tüm ülkelerin kaderini doğrudan etkileyebilirsiniz. Europa Universalis IV, Haçlı Kralları 2 gibi herhangi bir karaktere odaklanmış bir oyun değildir. Devletinizi yönetenler kesinlikle yaşlanacak ve ölecek, mirasçıları devralacak ve ülkeyi yönetmeye başlayacak. EU4 oynama rehberi daha basit olarak, ülkenin doğrudan hükümdarıdır. Oyun süresince oyuncunun ülkesinin başka bir ülke tarafından yok edilmediğinden veya ilhak edilmediğinden emin olun, aksi takdirde oyun sona ermektedir.

Europa Universalis IV'te kazanma koşulu yoktur, ancak oyunun sonunda görülebilen bir skor tablosu vardır. Oyuncu ülkesini tamamen kendi takdirine bağlı olarak yönetebilir, küçük bir bölgeye sahip bir ülkeyi alıp Dünya'yı fethedebilir veya tarihsel olarak güçlü bir ülkeyle başlayıp ayrılabilir. Youtube kanalımdan keyifle izleyebilirsiniz. Hemen şimdi sizde Game Grimm YouTube Kanalına abone olun.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık