IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 03.Haziran.2020   #1
Çevrimdışı
Oyun Rota - Güncel Oyunlar


Futbol Oyunları
Futbol oyunları çocuk, genç, ebeveyn demeden her kesime hitap eden türde bir oyun türüdür. www.oyunrota.com web sitemiz üzerinden ücretsiz olarak futbol oyunlarında dilediğiniz mevkide yer alabilirsiniz, kaleci, forvet, frikik ustası, penaltı canavarı, gibi mevkilerde oynayıp futbol zevkini yaşayabilirsiniz. Onlarca futbol oyunu arasından dilediğini seç ve futbolun yeni yıldızı olmaya aday ol, ve kendini göster. web sitemiz üzerinden futbol oyunlarını ücretsiz bir şekilde oynayabilir ve futbolu doruklarına kadar yaşayabilirsiniz. Klavye ile rahatlıkla oynayabileceğiniz ücretsiz futbol oyunları, sizi bir futbol yıldızı yapmaya adım adım yaklaştıracak. Sadece bir kaç dakikada, frikiklere, penaltılara, falso vermeyi ve rakiplerinizi alt edecek çalımları atmayı başarabilirsiniz. web sitemizdeki tümü ücretsiz futbol oyunlarının neredeyse hepsinde kontrolleri öğrenmeniz için size öğretici maçlar yapmanız için size bir tercih sunulur. İsterseniz öğretici maçlara katılıp gerçek rekabete başlamadan önce önemli bir hazırlık yaparsınız ya da ben bu işin yıldızıyım benim öğrenmeme gerek yok derseniz de kendinizi sahaya atabilirsiniz. web sitemizde neredeyse tüm futbol oyunlarımızda kontroller klavye ile sağlanmaktadır, yani ihtiyacınız olan tek şey klavye ve futbol bilgisi.

Her Şeyi Bilen Bardak Oyna
Günümüzden yaklaşık 11 yıl önce Türkiye’de oldukça popüler olan bir oyun Her Şeyi Bilen Bardak oyunu kullanıcılara sunuldu.
Oyunu oynamak aşırı derece basit ve bu tarz oyunların da hepsinin mantığı tamamen aynı. Karşınıza çıkan karakter, sizden aklınızdan bir nesne, bir şey düşünmenizi istiyor. Fakat bu tuttuğunuz kelime herkesin bilebileceği bir şey olmak zorunda. Özel isim ya da şehir isimleri olmamalı.
Ardından Her Şeyi Bilen Bardak size toplamda 20 adet soru soruyor ve en sonunda aklınızda tuttuğunuz şeyin ne olduğunu buluyor. Sorulara yanıtlar ise ‘’evet, hayır,emin değilim’’ şıklarından bir tanesini seçiyorsunuz.

Peki Her Şeyi Bilen Bardak Nasıl Her Düşündüğümüzü Bilebiliyor?
Tabiki de aklınızı okumuyor sadece kullanıcıya güzel sunum yapan bir yazılımdan ibaret bir oyundur. Aslında burada bizden istenen çok fazla cevabı en kısa şekilde en aza indirmektir.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Alt 04.Haziran.2020   #2
Çevrimdışı
Cevap: Oyun Rota - Güncel Oyunlar


başarılar dilerim

 

 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık