IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 27.Mayıs.2020   #1
Çevrimdışı
Sesli Yanıt Sistemi Avantajları


Sesli yanıt sisteminin avantajları hakkında kısa bilgiler paylaşmak istiyoruz. Sesli yanıt sistemi günümüzün iş kolaylaştıran eylemlerinden en önemlileri arasındadır. Firmalarla iletişime geçen müşterilere karşı sesli yanıt sistemini kullanarak, bir müşteri kendisine daha iyi katıldığını hissedecektir. Kendisiyle ilgilenildiğini düşünerek telefonu kapatmasını önlenmiş olunmaktadır bunu da eklemek gerekiyor.

Bir müşterinin sahip olabileceği herhangi bir soru ile, hızlı bir yanıt her zaman mevcuttur. Yanıt bilgilendirici ve zaman açısından verimlidir ve tek yapmanız gereken set menüsünden talimatları takip etmektir. Müşteriler sesli yanıt sistemi ni istedikleri zaman kullanabilirler. Çalışma saatleri, tatiller ve molalar çalışanların bulunabilirliğini belirler ve sınırlandırırken, sesli yanıt sistemleri her zaman müşterinin hizmetindedir.

Bu doğal olarak müşterinin ihtiyaç duyduğu anda hizmetlerin çoğunu veya tamamını alabileceği anlamına gelir. Canlı bir temsilciye sahip olma seçeneği tekbir sesli yanıt sistemi yardımıyla bazılarına hitap edebilirken, müşteriler artık şirketinize sınırsız erişime sahiptir.

Eğer siz de firmanızın telefon hatları için sesli yanıt sistemi kurdurmayı düşünürseniz www.telesis.com.tr adresinden yetkililerle iletişime geçebilirsiniz.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık