IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 24.Nisan.2020   #1
Çevrimdışı
Fatura İşlemlerine Zahmetsiz Çözüm


Fatura İşlemlerine Zahmetsiz Çözüm
Firma olarak işletmelerin fatura işlemlerini ve takiplerine zahmetsiz bir şekilde çözüme kavuşturmaları için geliştirdikleri ücretsiz e-fatura programı ile hizmet veriyorlar. İşletmelerin kendilerine hesap açarak ücretsiz bir şekilde programı kullanmasını sağlıyorlar. İşletmeler bu program sayesinde faturaların ödeme takibini ve tahsilat takibini kolay bir şekilde yapabiliyorlar.
Faturalara Online Erişme İmkanı
Program internet üzerinden kullanılabildiği için istedikleri yerden faturalarına online erişim sağlayarak istedikleri incelemeleri yapabiliyorlar. Faturalar dışında işletmelerine bağlı olan alacaklarını ve borçlarını filtreleme yaparak görüntüleyebiliyorlar. Faturaların yazdırılmasına ihtiyaç duyulduğunda fatura yazdırma özelliğinden yararlanarak faturaların yanlışsız bir şekilde yazdırılmasını sağlıyorlar.
Fiyat Bilgisi
Firma hazırladığı portalı işletmelere ücretsiz olarak sunuyor. Ancak kişiler e-fatura hizmetinden yararlanmak istediklerinde e-kontör paketlerini satın alarak faturalarında bu kontörleri kullanabiliyorlar. Alınan kontörler istenilen zamanda kullanılabiliyor ve bittiğinde yenilenme imkanı oluyor. E-kontörler 120, 500, 1500 ve 5000 gibi sayılarda olabiliyor. Kontör sayısının artışı ise fiyatın artışına neden oluyor. Kişiler elektronik fatura ve elektronik arşiv için istedikleri sayılarda kontör satın alarak kullanabiliyorlar. Örneğin 500 adet e-kontör için 195 tl ödüyorlar.
https://faturaport.com/
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık