IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 16.Nisan.2020   #1
Çevrimdışı
Pelikan Reklam - Yaka Kartı Yaptırma Firması


Her kuruluşun ihtiyacı olan yaka kartı genelde çalışan personellerin firma için bilgilerinin yazılı olduğu ölçüleri değişkenlik gösterebilen ürünlerdir. Çeşitleri arasında metal yaka kartı, plastik yaka kartı, yaka isimliği, ahşap yaka kartları gibi fazla ürün çeşidi vardır. Bu ürünlerin hepsinin ölçüleri de birbirinden farklı olabilmektedir. Buda alıcıların isteklerine göre ürün tercihinde boyut tercihi yapabilmelerini sağlar.

Yaka kartı kullanacak firmalar, ürünleri üretim yapan işletmelerden almak isteselerde piyasada bir çok reklam ajansı kendi üretmediği ürünleri satmaya çalışır. Pelikan Reklam firmamız üreticisi olduğu yaka isimliği ve malzemeleri konusunda tedarikçi firmalardan birtanesidir.
İhtiyaçlarınıza göre tasarlabilen yaka isimlikleri logolu ve logosuz örnekleri ile dikkat çeker.

Logo yada bir resim baskısı üretim için uygundur, burada önemli husus görsel kalitesidir. Görsel ne kadar kaliteli olursa çalışmadaki baskı kaliteside o kadar iyi olur.
Hazırlık sürecinde yapılan model üzerinde size ait logonun yer alacağı tasarımı ölçülerine uygun şekilde hazırlıyoruz. Bu şekilde ürünü baskıdan önce görsel olarak görme şansına ulaşıyorsunuz. Bu uygulamadan çok memnun olan müşterilerimiz bazen örnek çalışmalar hazırlanınca renkler konusunda fikir ayrılığına düşüp tasarımda düzeltmeler isteyebiliyor. Bu işlemi hızlı bir şekilde sizin isteğinize göre tekrar düzenleyerek baskı öncesi son onay için size iletiyoruz.

Yapılan bu işlem renk uyumu yada tasarımda hata olmaması için çok önemli bir konudur. Tasarım onayı almadan hiçbir siparişi işleme almayarak müşteri memnuniyeti sağlamayı hedefliyoruz.
Yaka kartları logonuza göre hazırlanacağı için logo şeklinize uygun bir ürün seçmeniz önemlidir. Ayrıca baskı için bize yollanacak isim listelerinde hata olmaması için tekrar tekrar kontrol edilmesi de önemli bir konudur. Bu şekilde hata payını en düşük seviyede tutarak daha sorunsuz bir çalışma yapılmış olacaktır.
Ürünler hakkında her türlü çalışma için bizimle istediğiniz zaman iletişme geçip, yüzlerce mutlu müşterimizden biri olabilirsiniz.


https://www.pelikanreklam.com/
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık