IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 11.Mart.2020   #1
Çevrimdışı
Almanya Medyum Hocalar


Almanya Medyum Hocalar
Dolandırıcı medyum hocalar belli bir süreden sonra, yaptıkları işlerle kendilerini kanıtlamışlardır. Kendilerini asla övmezler, yaptıkları işleri gündeme taşımazlar. Kimileri toplumdan kendilerini soyutlamış durumda. İnsanlardan uzak, yerlerde yaşamayı tercih edenler de vardır. Bunun bir nedeni de diğer insanlara benzememeleridir.
Bazı hocaların duygusal yönleri çok fazladır. Kimsenin duymadıklarını, görmediklerini hissederler. Bu yetenekleri doğuştan gelir. Çeşitli eğitimlerle iyice geliştirirler. Çok iyileri de var, bu işten hiç anlamayanları da var. Kimileri insanların umutları ile oynar, paralarını alır. Bunların sayları azım sanmayacak kadar çoktur.
Medyum Yorum Sitelerinin Hizmetleri
• Çoğunlukla gerçek kişilerin yapmış oldukları yorumları, tarafsız olarak, herhangi bir hakaret, saldırı bunun gibi şeyler olmadığı sürece yayınlamaktadır.
• Bununla birlikte medyumlarla çalışmak isteyenler için bilgi kaynağı olmakta, onları doğru bir şekilde yönlendirmektedir.
• 3- Araştırma yapıp bilgi sahibi olabileceğiniz, yapılan yorumlarla hangilerinin gerçek medyum, hangilerinin dolandırıcı medyum olduğunu anlamanızı sağlayacak bir sitedir.
Almanya medyum hocalar ve medyum şikayetleri sitesine girerek, oradaki yapılan yorumlardan kimlerin dolandırıcı kimlerin gerçek olduğunu insanların ne gibi tecrübeler yaşadıkları konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz.
https://www.sahtekardolandiricimedyumlar.com
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık