IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 11.Mart.2020   #1
Çevrimdışı
Dolandırıcı Medyumlar


Dolandırıcı Medyumlar
Günümüzde teknolojinin de yardımıyla birlikte birçok tecrübeli medyuma kendi web sitelerinden ulaşılabiliyor. Fakat tabii ki tüm medyumların güvenilir olduğunu söylemek imkansız. Bu yüzden insanlar internet üzerinde hangi medyum hocalara güvenebileceklerini bilmek istiyorlar. Medyum şikayetleri bu noktada insanların yardımına koşuyor ve hangi medyumların güvenilir olduğuna dair bir sonuca ulaşmanızı sağlıyor. Medyum şikayetlerinden yola çıkarak hangi medyumlarla temasa geçmeniz gerektiğine daha kolay bir şekilde karar verebilirsiniz.
Hangi Medyumlar Dolandırıcıdır?
İnternet üzerinde, insanlara yardım etmeyi hedefleyen iyi niyetli birçok medyum hoca bulunsa da, dolandırıcı medyumlar da mevcut. Dolandırıcı medyumlar kimi zaman isimlerini kimi zaman da web sitelerini değiştirerek insanlardan faydalanmaya devam ediyor. Bu medyumlardan sakınmak için medyum şikayetlerine göz atmakta fayda var.
Böylelikle daha önce hocayla iletişime geçen kişilerin, söz konusu medyum hoca ile problem yaşayıp yaşamadığını öğrenebilir ve işinizi güvenceye alabilirsiniz. Kendisine ait şikayet bulunmayan veya tek tük şikayetler bulunan medyumların da, güvenilir olduklarına dair kanaat getirebilirsiniz. Böylece herhangi bir şekilde mağdur durumuna düşmez ve ihtiyacınız olan yardımı alabilirsiniz.
https://www.medyumsikayet.org
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık