IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 05.Mart.2020   #1
Çevrimdışı
Eşya Saklama Odaları


Eşya Saklama Odaları
Önemli olan eşyaları atmak mümkün olmuyor. Tabi bir de bu eşyaları zaman zaman kullanmamız gerekiyorsa eşyalardan kurtulmamız pek de olası değil. Evimizde yeterli miktarda saklama alanı da olmayınca eşya depolama için büyük depolar tutmak zorunda kalıyoruz. Ancak artık Pratik Depo’nun verdiği hizmet sayesinde depolamalar için her ay binlerce lira harcamanıza gerek kalmayacak.
Fiyat Politikası Hakkında
Eşyalarınızı depolama için kullanacağınız firmanın depoları farklı büyüklüklerde. Bu farklı büyüklükler sayesinde de ödeyeceğiniz ücretler sizin eşyanızın büyüklüklerine göre değişiyor. Bu sayede Ankara eşya depolama şirketinde küçük birkaç koli eşyanız için büyük ücretler ödemeniz gerekmiyor. Ayda 19.90 TL ücretler ödeyerek dosyalarınızı firmanın saklamasını sağlayabilirsiniz.
Depolama Nasıl Yapılıyor?
Firma, önce sizden eşyalarınızın boyutları hakkında bilgi alıyor. Sonra da arkası açık taşıma araçlarında depolama için size tahsis edilen konteyner evinizin önüne getiriliyor. Eşyanız gözünüzün önünde İzmir eşya depolama odacığına yerleştiriliyor. Ardından deponuzun anahtarının size teslimi yapılarak konteyner Pratik Depo’nun ana depo merkezine götürülüyor.
https://www.pratikdepo.com/izmir-esya-depolama
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık