IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 30.Ocak.2020   #1
Çevrimdışı
Sacbakimi.co


Saç Bakımı

Sağlıklı ve ışıltılı saçların hayalini kuran kadınlar için vazgeçilmez olan özel bakımlar, saçların kırılgan yapısını güçlendirmek için uygulanır. Saçlarınızın dolgun, bakımlı ve canlı görünmesini sağlayan bakımlar, düzenli olarak yapıldığında kalıcı sonuçlar vermektedir. Kimyasal boya ve şampuanların saçlarınıza verdiği zararı önlemek adına doğal yollara başvurabilirsiniz. Protein ve yağ takviyesi ile saçlarınızda eski ışıltısına kavuşabilirsiniz. Yaptığınız düzenli bakımlar doğrultusunda, saçlarınız hızlı bir şekilde uzamaya başlar. Saç Bakımı için dilerseniz kuaförlerden özel ürünleri tercih edebilirsiniz. İsterseniz de ekonomik açıdan daha hesaplı olan saç bakımlarını, evde olan malzemeler ile de gerçekleştirebilirsiniz. Yıpranan saçlarınıza gerekli nem ve yağ desteği uygulayarak sağlıklı saç tellerine sahip olabilirsiniz.

Saç Bakımı Tüyoları ve Püf Noktaları

Cansız ve sağlıksız görünen saçlar, düğümlenmelere ve zor taranmaya yol açar. Bu şekilde devam ederek saçlarınıza daha çok zarar verebileceğinizi göz önünde bulundurarak bakımlarınızı aksatmamanız gerektiği vurgularız. Saçlarınızı her gün yıkamak, formunun ve şeklinin bozulmasına neden olabilir. Düzenli banyo yapmanız gerekiyorsa, duştan sonra saç tipinize uygun yağları sürerek canlı bir görünüm yakalayabilirsiniz. Haftada bir veya iki kez yoğun ve etkili olan saç maskelerini uygulayabilirsiniz.

Saçlarınızdaki kırıkları düzenli olarak kestirerek pürüzsüz ve parlak saçlara sahip olabilirsiniz. Ayrıca saç dipleri, duştan sonra yumuşayıp esnekliğini kaybettiğinden ıslakken taramak saçlarınızın daha da zarar görmesine neden olacaktır. Saç derinizin rahatlamasına ve hacmini kazanmasına yardımcı olan bakımlar, sağlığına önem veren kadınların tercihi olmaktadır.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık