IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 14.Ocak.2020   #1
Çevrimdışı
ko-cuce


server tanıtımı


Beklenen Knight Online Duyurusu İçin Son 7 Gün
Her yerdeki Knight Online reklamlarının sebebi ne?
ANIL KALKAN 8 OCAK 2019 YORUM YAPILMAMIŞ 2068 OKUNMA HABERLER
0
PAYLAŞIM
0000
Knight Online bir dönem Türkiye'de en çok oynanan MMORPG'lerin başında geliyordu ve eski popülaritesinden uzak olsa da, hala pek çok sadık oyuncusu var. Diğer yandan oyun için şikayetler hiç bitmiyordu ve yıllar sonra bile devam ediyor. Oyunun resmi sitesinde başlayan geri sayım ise pek çok kişiyi heyecanlandırırken, son 7 günü saymaya başladık.



KnightOnlineWorld.com sitesinde bir süredir geri sayım devam ederken, şu anda son 7 gün kalmış vaziyette. Bunun sonunda ise büyük bir duyuru bekliyor ve pek çok oyuncuya göre oyuna yeni sunucu ile ek özellikler eklenecek. Peki gerçekte bu duyurunun sırrı ne? Knight Online yeni server ne zaman gelecek? Yoksa büyük çaplı bir güncelleme mi bizi bekliyor?

Tahmin 1: Yeni Sunucu
Knight Online'a uzun süredir yeni sunucu açılmadı. Hem Steam'de, hem de USKO'da mevcut oyuncular eski sunucularına devam ediyorlar. Buna rağmen artık oturmuş bir kitle var ve bu sunuculara yeni başlayan oyuncuların yüksek paralar ödemeden keyif alması çok zor.

Dolayısıyla eski Knight Online tutkunlarının pek çoğu oyuna geri dönmek için yeni sunucuyu bekliyor. Bu geri sayımın sonunda ise yeni sunucu açılabilir.

Tahmin 2: Beklenen CZ Güncellemesi
Yayıncı firma zaten daha önce CZ (Knight Online'daki PvP alanının ismi) güncellemesi hakkında haberler vermişti. Bunun geleceğini biliyorduk fakat tarihini bilmiyoruz. Geri sayım bittiğinde CZ güncellemesi de gelebilir fakat bu kadarıyla sınırlı kalacağını düşünmüyoruz.

Elbette CZ güncellemesi fark yaratacaktır fakat bu kadar reklam ve PR çalışması sonucunda şahsen daha büyük bir şey bekliyorum. Sonuçta belki de Türkiye'de bir ilk olarak Knight Online reklamları metrolara verildi, televizyonlarda yayınlandı ve hem genç oyuncular adını duydu, hem de eski KO tutkunları heyecanlandı. Bu kadar zahmet büyük ihtimalle sadece CZ güncellemesi için değildir.



Tahmin 3: Büyük Çaplı Güncelleme
Oyuna yıllar sonra ciddi bir güncelleme de gelebilir. Tıpkı Knight Empire, Fire Drake ve Moradon güncellemeleri gibi. Bildiğiniz gibi oyunun Güney Kore sürümü şu anda oynadığımız USKO'ya göre fersah fersah ileride ve pek çok farklı özelliğe sahip.

Türk oyuncular da bu özelliklerin büyük çoğunluğunu USKO'da görmek istiyor fakat yayıncı firma uzun süredir kayıtsız kalıyor. Geri sayım bittiğinde belki de beklenen nihayet gerçekleşecek ve USKO bambaşka bir hal alacak.

ko-cuce

Tahmin 4: Knight Online Klasik
World of Warcraft'ın klasik sunucularını duydunuz mu? Pek çok eski MMORPG oyunu geçmişe özlem duyan oyuncular için klasik sunucular açıyorlar ve oyunun ilk sürümünü sunuyorlar. Knight Online'ın da şüphesiz en çok sevilen sürümü v1299 sürümüydü.

Bazı teorilere göre beklenen Knight Online Klasik sürümü bu sefer açılacak ve pek çok oyuncunun adeta nefret ettiği yeni nesil eşyalar burada olmayacak.

server tanıtım
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık