IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 07.Aralık.2019   #1
Çevrimdışı
Ataşehir Temizlik Şirketi


Ataşehir Temizlik Şirketi

Ataşehir temizlik şirketi olarak hizmet veren firmamız yılların vermiş olduğu tecrübeyi temizlik işlerine aktardık. Müşteri memnuniyet ilkesine göre hizmet veren firmamız binlerce başarılı projeye imza attık. Aldığımız işleri hakkıyla yapıp müşterilerimizi memnun eden firmamız bugün İstanbul ilinin iki yakasında da aktif temizlik hizmeti vermekteyiz.

Ataşehir temizlik firması olarak sizlere; ev temizliği, ofis temizliği, inşaat sonrası temizlik, yerinde halı yıkama, mermer cilalama, dış cephe temizliği, fabrika temizliği, bina temizliği, villa temizliği alanlarında kusursuz hizmet vermekteyiz.





Temizlik firması olarak binlerce kurum ve kuruluşa temizlik hizmeti sunduk. Birçok temizlik işlerini hala hizmet verdiğimiz kurumlara düzenli olarak vermeye devam ediyoruz. Nişantaşı Anadolu lisesi derslik temizliği şişli, Hazine müsteşarlığı periyodik temizlik Beşiktaş, Harp akademisi 22 apart temizliği Levent, Fatih belediyesi inşaat temizliği, Faruk Güllüoğlu İnşaat sonrası temizlik Bayrampaşa başarı ile tamamladığımız işlerden bazılarıdır.

Temizlik firmamıza ulaşmak, temizlik işlerini bize yaptırmak için mutlaka bizden randevu alın. Bizlere aşağıdaki iletişim numarasından ulaşabilirsiniz:

TEL: 0 (212) 369 90 75
GSM: 0 (536) 797 61 78
 

 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık