IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 10.Eylül.2019   #1
Çevrimdışı
Bilişim Eğitim Merkezi




Türkiye'nin Bilişim Teknolojileri Üssü: Bilişim Eğitim Merkezi

Bilişim teknolojileri alanında hizmet vermek amacıyla 1999 yılında kurulan Bilişim Eğitim Merkezi, 20 yıllık eğitim tecrübesiyle hizmet vermeye devam ediyor. Dünyadaki dijital dönüşümü 20 yıl öncesinden fark eden ve isteyen bireylerin kendini bu alanda yetiştirmesi için kapsamlı eğitim programları sunan BEM, verdiği eğitimlerle Türkiye'de yeni teknolojilere uyumlu bir eğitim sistemi oluşturuyor.

Dünyada ve tabi Türkiye'de çok ciddi bir dijital dönüşüm yaşanıyor. Artık bilişim teknolojilerinden bağımsız bir hayat sürmek neredeyse imkansız. Elimizi attığımız her şeyden karşımıza bir yazılım, yeni bir uygulama, farklı bir işletim sistemi çıkıyor. Çünkü teknoloji ve internet çok ilerledi ve her geçen gün hayatın içinde farklı yenilikler ve kolaylıklar sunuyor. Bu da hem sektörleri dijitalleştiriyor hem de beraberinde yeni meslekleri getiriyor. İşte bu noktada geleceği 20 yıl öncesinden gören bir kurum olarak Bilişim Eğitim Merkezi verdiği kapsamlı bilişim teknolojileri eğitimleriyle Türkiye'nin öncü eğitim kurumları arasındaki yerini alıyor. En güncel teknolojileri öğreterek, öğrencilerini hayallerindeki mesleğe kavuşturmayı, çalışan bireyleri kariyer planlamaları doğrultusunda istedikleri noktaya ulaştırmayı, istihdama yönelik kaliteli iş gücüne katkıda bulunmayı amaçlayan Bilişim Eğitim Merkezi, misyonu ve vizyonuyla örtüşen eğitim içeriklerine yatırım yapmayı sürdürüyor.

Bilişim Eğitim Merkezi'nde Neler Var?
Bilişim Eğitim Merkezi'nin eğitim programları bireysel ve kurumsal olarak ayrılıyor. Bireysel eğitimler kişisel olarak kendini geliştirmek isteyenlerin dijital dönüşümüne katkı sağlamak ve yeni meslek gruplarına uyum sağlamalarını kolaylaştırmak adına önem taşıyor. Kurumsal eğitimlerde ise hem çalışanların verimine hem de uzun vadede şirket başarısına katkı sağlamak adına çeşitli eğitim programları düzenleniyor.

BEM'in eğitim programları arasında şunlar yer alıyor:
Sistem Eğitimleri
Network Eğitimleri*
Yazılım Eğitimleri
Veri Tabanı Eğitimleri
Bilgi Güvenliği Eğitimleri
Bilgi Sistemleri Standartları
Proje Yönetimi Eğitimleri
ERP Eğitimleri
Teknik Eğitimler
Grafik ve Web Eğitimleri
Dijital Pazarlama Eğitimleri
Office Eğitimleri

Bilişimde Yetkili Eğitim Merkezi: BEM
Bilişim Eğitim Merkezi aynı zamanda eğitimini verdiği yazılımların Microsoft, Adobe, Autodesk dev üreticileri başta olmak üzere Corel, ArchiCAD, Sta4-CAD, CISCO, gibi iş ortaklarının da yetkili eğitim merkezi konumunda. Öte yandan mezun kursiyerlerine uluslararası geçerliliğe sahip sertifikasyon imkanı da sunan Bilişim Eğitim Merkezi bilişim sektöründe güvenilen ve tercih edilen bir eğitimi kurumu olarak emin adımlarla yolunda ilerliyor.

Microsoft tarafından "Eğitim Çözümleri" alanında özel olarak yetkilendirilmiş Microsoft Gold Certified Partner for Learning Solutions (MCPLS) unvanına da sahip olan Bilişim Eğitim Merkezi sektörün yüksek donanımlı bilgisayarı en fazla olan eğitim merkezi konumunda ve Microsoft "Fiziki Standartlarına" sahip.

Geniş Yelpazeli Bilişim Eğitimi
Türkiye'nin en geniş yelpazede eğitim veren kurumlarından biri olan Bilişim Eğitim Merkezi'nde tüm dersler, ilgili yazılımların en güncel versiyonlarıyla işleniyor ve dersler örnek uygulamalarla destekleniyor. 20 yılı aşkın bir süredir birçok kamu kurumuna ve özel kuruma eğitim desteğinden bulunan BEM'in en önemli referansları arasında şunlar yer alıyor: Başbakanlık, TBMM, Genel Kurmay Başkanlığı tüm birimleri, Emniyet Genel Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Kurumu, Tübitak. Özel sektörde ise Akbank, Yapı Kredi, TÜPRAŞ, Türk Telekom Bilişim Eğitim Merkezi'nden eğitim alan kurumlar arasında baş sırada yer alıyor. Türkiye'nin 500 büyük sanayi kuruluşu arasına giren kurumlarının çok büyük bir kısmı da bilişim alanındaki eğitim ihtiyaçlarını Bilişim Eğitim Merkezi'nin kapsamlı programlarıyla karşılamış durumda.

Eğitimde Bir Marka: BEM
Bilişim Eğitim Merkezi yalnızca bilişim alanında verdiği eğitimlerle değil, alt markalarıyla birlikte eğitim sektöründe farklı çalışmalar ve sunduğu sistemlerle dikkat çekiyor. Çağdaş ve öncü kurumlar arasındaki yerini alan Bilişim Eğitim Merkezi'nin önemli bir markası olan InfoLang Dil Okulları İngilizceyi herkes için kolay ve pratik öğrenilen, rahatlıkla kullanılabilen bir dil haline getiriyor. BEM'in bir başka eğitim markası ise Bilgi Koleji. Bilgi Koleji bugünden geleceğin donanımlı bireylerini yetiştiriyor.

Kaynak; http://www.bilisimegitim.com
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık