IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 05.Eylül.2019   #1
Çevrimdışı
TL Yükle


TL Yükle


Güvenli olan bu işlemler ile ilk avantajı dilediğiniz saatte kontör alarak kullanabilirsiniz. Kısa sürede zaman harcayarak ve birkaç dakika içerisinde sizler de sevdikleriniz ile iletişim kurmak için gerekli olan kontöre kavuşmanın mutluluğunu yaşayabilirsiniz.

Online tl yükle

Faturasız olarak hat kullanan kullanıcılar kontör sistemi ile sevdikleri ile iletişim kurmaktadır. Ses, sms veya internet olarak kullanılmakta olan kontörler, en uygun yöntemler ile sizlere paket olarak da sunulmaktadır. Sevdikleriniz ile iletişiminizin kesintisiz ve uzun olması için dilediğiniz paketi satın almak için hattınıza belirli oranda kontöre ihtiyaç vardır. Eğer paketiniz için gerekli kontörünüz yoksa ve 7/24 hizmet almak istiyorsanız bu konuda en mantıklı yöntem bu işi online olarak veren siteler olmaktadır.

TL Yükleme

Güvenilir ve hızlı bir şekilde kontör yükleme işlemini sağlayan bu sitelerden kısa süre içerisinde yükleme işlemi yapabilirsiniz. Kredi kartı ile dilediğiniz kadar kontörü herhangi bir ek ücret gerektirmeden yapabilirsiniz. TL yükle işlemlerinde GSM operatörlerinin bayilikleri olduğu için bu işlemler hem güvenilir hem de avantajlıdır.

https://www.tlyukle.com.tr/
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık