IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 03.Eylül.2019   #1
Çevrimdışı
Türkiye'nin Bilim, Tarih ve Biyografi Sitesi




Çağın gereklerine uygun olarak doğru bilginin ve kaliteli kaynakların önemi artarken bunlara ulaşmak ise her geçen gün daha da zorlaşmaktadır. Platform ortaya çıkan bu kargaşanın ve bilgi kaosunun içinden sıyrılarak kendi benliğini oluşturmuştur. Artık kendi tüm ziyaretçilerine kanıtlayan site her gün tarih, bilim, biyografi kategorilerinde kendini güncelleyerek doğruluğunu ve kalitesini korumaktadır.

Birçoğumuzun ulaştığı verilerin bir takım çalışmalarda kullanıyor oluşu gibi bir durum da söz konusu olduğundan gerçekdışı, hatalı ya da yanlış bilgiler yeni hatalı verilerin ortaya çıkmasına sebep olur. Bu durum bilgi kirliliğinin daha da artmasına neden olacaktır.

Bu anlamda belirttiğimiz durumların önlenmesi amacıyla açılan, internetteki doğru bilgilere kaliteli bir biçimde ulaşabileceğiniz bir bilgi platformu önerimiz olacak. Bahsedeceğimiz site, tabi ki ansiklopedik bilgiler sitesi.

Gelişen teknoloji ile bilgi çöplüğüne dönüşen internet platformlarında konuda kendini eğitmiş çalışanlarımızla kaliteli ve güncel bilgi almanız için özen gösteriyoruz insanların gerçek bilgileri bulmada yaşadığı zorlukları da göz önünde tutmaktadır.

Site tasarımı bakımından da oldukça kullanışlı. Aranan verilere kategorilere göre sınıflandırılmış bir biçimde dizayn edildiği için, kullanıcının gereksiz zaman kaybetmesinin önüne geçiliyor. Ayrıca yine bu kategorileştirme sistemi kullanıcıların özel olarak aradığı bir veri söz konusu değilse bile aşamalarla o verilere ulaşmasına olanak sağlıyor.

Ansiklopedik bilgiler bilgi platformunda bulunan verilerin geçmişse dönük olması ve kaynaklara dayandırılması, kullanıcının doğru bilgilere ulaşmasını sağlıyor. Ağırlıklı olarak tarih, bilim, biyografi sağlık ve hayvanların yaşamlarının yer aldığı sitede, geçmişe dönük olayların anlatımının yanı sıra, güncel konular ve olaylar üzerinden de çeşitli bilgi aktarımları sağlanıyor.

Aradığınız verilere kolaylıkla ulaşabilmenizin yanı sıra, geniş bilgi haznesi ile geçmişe dönüş ve güncel birçok alanda bilgi veren ansiklopedik bilgiler sitesi, kültür, biyografi ve bilim alanlarında ağırlıklı olarak bilgi aktarımı sağlıyor.
Sizde aradığınız verilere kolaylıkla ulaşmak ve doğru kaynaklara kolay bir biçimde ulaşmak isterseniz ansiklopedik bilgiler bilgi platformunda aradığınız her şeyi bulabilirsiniz.
Site : https://www.ansiklopedikbilgiler.com
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık