IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 23.Ağustos.2019   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
hikaye yazma




Yazı yazıyorsunuz ancak yeterli ilgiyi görmediğinizi mi düşünüyorsunuz? Şiirlerim var ancak beni kimse anlamıyor mu diyorsunuz? Yazılarınız ile sesinizi mi duyurmak istiyorsunuz. O halde doğru adrestesiniz. Yazdığınız makale, hikaye yazma, şiir, roman gibi içerikleri uzman ekibimiz tarafından değerlendiriyor ve uygun olanları sizin isminiz ile veya isimsiz yayınlıyoruz. Paylaşılan yazılar desteklenecek ve sizin isminizi reklam edeceğiz. Daha fazla bilgi ve detay almak için bizimle iletişime geçiniz.

Sektöre yeni bir yön vermek konusunda iddialı bir firma olduğumuz için; yenilikçi ve gelişimci bir firmayız. Sözcüklerin gücüne inanan ve yazının iletişimde olmazsa olmaz bir unsur olduğunun farklında olan firmamız; makale hazırlama sürecini profesyonel bir şekilde hayata geçirmektedir. Zamanın sizler için de değerli olduğunun bilincindeyiz. Bundan dolayı sektördeki içerik ihtiyacına etkili çözümler bulabilmek için hizmet üretiyoruz.

Adeta zengin bir kütüphane gibi çok geniş yelpazeden oluşan konu dizinine sahibiz. İntenette faydalı bilgiler sunabilmek ve insanlığa katkı sunmak çalışma prensibimizin olmazsa olmazları arasında yer almaktadır. Doğru, gerekli ve işe yarar bilgileri aktarmak hususunda yetenekli bir firmayız. Yayın hayatında yer almaya başladığımız ilk günden beri müşteri odaklı bir hizmeti sunmak konusundan hiçbir zaman taviz vermedik. Bu doğrultuda; kaliteli içerik üretme sürecinin tüm aşamalarına hâkim bir şekilde içerikleri üretiyoruz.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık