IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 16.Ağustos.2019   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Vibratör




Vibratör Nasıl Kullanılır

Birçok vibratör kullanım klavuzu olmadan gelir. Birçok kişi bunun normal olduğunu düşünür. Normal seksin kullanma klavuzu var mı sanki ?

Ancak siz daha önce hiç kullanmadınızsa tam olarak nasıl bilebilirsiniz ?

Vibratör Bu konuda size birkaç ipucu vermek isteriz.

Vibratörü Tanımak
Siparişinizi teslim aldıktan sonra ürünün paketine zarar vermeden kibarca çıkartın, öncelikle eliniz ile inceleyin, daha sonra şarlı ise şarja takın, pilli ise pillerini takın. Üzerindeki düğme ve tuşları kullanarak nasıl çalıştığına bakın, hangi tuş ne işe yarıyor, nasıl titreşim özellikleri olduğu öncelikle elinizde tutarken inceleyin.

Ürünü kullanmadan önce ıslak bir bez ile temizleyin, elektronik bölgelerin su ile temas etmememsi önemlidir, sadece penis bölümünü silin.

Üründe herhangi bir deformansyon olmadığını, kabloların doğru yerlerde olduğundan emin olun. Eğer hatalı bir *** shop yer görürseniz aldığınız yer ile hemen iletişime geçip değişim isteyin.

Kendinizden Başlayın
Ürünü partneriniz ile beraber kullanmayı düşünüyorsanız bile öncelikle kendi üstünüzde kullanın. Ürünün nasıl hissettirdiğini öncelikle sizin anlamanız partnerinize nasıl bir keyif vereceğinide bilmesine yardımcı olacaktır.

vibratör kullanmak için Seks shop biraz zaman ve özel bir alana ihtiyaç vardır. Oda arkadaşınız ile paylaştığınız oda, ince duvarlar, komşular, evdeki çocuklar gibi etkenler yoğunlaşmanızı engelleyebilir, kapıları kitleyin, ürünü kullanırken üzerinize bir battaniye alın ses dışarı çıkmasın, çok gürültü varsa daha sessiz bir ürün tercihe edebilirsiniz.

Kaliteli *** shop ürünlerini Adres Medikal'de Herzaman bulabilirsiniz.
Vibratör, Suni Vajina ve Penis Büyütücü ürünler başta olmak üzere birçok seks oyuncağını sitemizden bularak kolayca sipariş verebilirsiniz.
İletişim : 0555 753 17 65

 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık