IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 02.Ağustos.2019   #1
Çevrimdışı
Güvenlik Sistemleri






Referanslarımız

Tez Güvenlik Sistemleri olarak bu zamana kadar her zaman arkasında durduğumuz kalite anlayışımız sayesinde, bir çok ünlü kurum ve kuruluşa iş yapmış bulunmaktayız. İnşaat sektöründen telekominasyon sektörüne, yiyecek-içecek sektöründen kuyumculuğa kadar bir çok kurumda adımız geçmektedir.

Biz bu referansları sözümüzde durduğumuz işlerimiz sayesinde kazandık. güvenlik sistemleri ve Alarm Sistemleri'ni her zaman en hızlı şekilde, sizlerin istekleri doğrultusunda, sınırsız destek sağlayarak tamamladık. Çünkü biz her zaman söylüyoruz, Tez Güvenlik Sistemleri , en güvenilir, en çok destek veren ve en hızlı bir kuruluş olduğunu düşünüyoruz.

Biz Ne Yapıyoruz ?
Dünyaca ünlü markaları seçerken, kalitesinden yararlanıyoruz. En son çıkan teknolojiyi kullanarak kampanyalar ve ürünleri belirliyoruz. Sizlerden gelen geri dönüşler sayesinde ise fiyat aralığımız şekilleniyor. Çünkü biz sizleri de düşünüyoruz. Sizin bütçeniz bizim içinde önemli olduğunu vurgulamak istiyoruz. Bu yüzden fiyat ve performans olanakları sağlıyoruz.

Güvenlik her zaman odak noktamız olduğunu belirtmek isteriz. Neutron, Cenova, Haikon gibi en son teknolojiyi kullanan kamera sistemleri, Desi ve Paradox gibi en güvenilir alarm sistemlerini tercih etmek bizim onurumuz. Oluşturduğumuz her kampanyayı, sergilediğimiz her ürünü tüm detaylarını inceleyerek, doğrulayarak sizlere iletiyoruz. Bunu yapmadığımız sürece kalite ve doğruluk anlayışımızdan şaştığımızı fark edeceğiz. Alarm, kamera ve güvenlik sistemlerinin sahip olduğu ortak özellik doğru çalışması gerektiğine inanıyoruz. Bunun için ise çaba sarf ediyoruz.

İsterseniz referanslarımızdan alacağınız bilgiler doğrultusunda hareket edebilir, isterseniz sizler için sunduğumuz kampanyaları direkt olarak inceleyebilirsiniz. Bu zamana kadar yaptığımız kamera alarm güvenlik işinin arkasında durarak kazandığımız güven, bizleri çok daha güzel hale getirdi. Bizimle kuracağınız her iletişim, alacağınız her bilgi sizleri aydınlatmamıza olanak sağlayacaktır. Bu yüzden bizimle iletişime geçmeden, aklınızdaki soruları sormadan ve sitemizi incelemeden başka yönlere gitmenizi istemeyiz. Kullanıcı ve müşteri dostu olan biz, her anınızda yardımınıza koşacak düzeyde bir kadroya sahibiz. İnce işçiliğimiz ve güzel dokunuşlarımız sayesinde bir çok işe imza atmanın mutluluğunu paylaşıyoruz. Bizimle canlı destek olarak, mail yoluyla veya telefon üzerinden iletişim kurmanız mümkün. Bize ulaşmanız işte bu kadar kolay.

Bunların yanı sıra evlerinizde kullanacağınız kamera veya alarm sistemleri hakkında bilgi almak isterseniz yada kafanızda herhangi bir soru kaldı ise mutlaka bizimle iletişime geçin. Bizlere kolay ulaşabilmeniz için sizlere bir çok ihtimal sunduk.

Mail : info@tezguvenliksistemleri.com
Telefon : 0531 605 32 20
İş Yeri Telefon : 0212 647 73 73
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık