IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 31.Temmuz.2019   #1
Çevrimdışı
Manyetik Bilekliklerin Faydaları


Takı kullanmayı seviyor ve takı kullanırken aynı zamanda hastalıklarınızı iyileştirmek istiyorsanız. Ayrıca olumlu etkileri de vücudunuzda hissetmek istiyorsanız Energetix manyetik takılar bu konuda isteklerinize en uygun yöntemi sizlere sunacaktır. Firma olarak birbirinden farklı kalitede ve görüntüde üretmiş olduğumuz manyetik bileklik, manyetik kolye, manyetik küpe, manyetik kolye ucu, manyetik su çubuğu, manyetik tabanlık ürünleri, hayvan dostlarımız için manyetik ürünler, manyetik Halhal, sportex, erkek manyetik bileklik vb… olarak ayrılmaktadır. Manyetik bileklikler hem estetik görünümleri hem de sunmuş olduğu faydalar ile en çok tercih edilen modeller arasında yerini almaktadır. Manyetik bilekliğin mıknatıslı bileklik olarak da söyleyebiliriz ve etkileri öncelikle bilek, kol ve omuz bölgelerinde kendini gösterir zamanla diğer alanlara yayılarak vücudun tamamında etkili olacaktır. Manyetik bileklik 1200 gauss gücündedir ve manyetik kalp modellerimizin gücü ise 2200 gauss 'tur.
Manyetik Bileklik Modelleri
Manyetik bileklik(mıknatıslı bileklik) modelleri estetik olarak pek çok kombinizi ile rahatça kullanabileceğinizi fark edeceksiniz. Energetix Türkiye Distribütörü olarak model bakımından modayı yakından takip ediyor ve bu konuda farklı zevklere hitap edecek mıknatıslı bileklik modellerini sizlere sunuyoruz. Kan dolaşımını arttıran, vücuda dinginlik ve rahatlama veren bu bileklikler ile kendinizi daha pozitif hissedersiniz.
Faydalı Manyetik Bileklikler
Manyetik bileklik faydaları öncelikle hücrenin enerjisini arttıracaktır. Artan enerji sizlere de kısa sürede yansıyarak enerjik olmanızı sağlar. Hücrelere oksijenin gitmesini sağlayan bu faydalı mıknatıslı bileklik modelleri, ağrı ve ataklara karşı da etkili olurlar. Özellikle de Varis tabanlığı, migren bilekliği ,varis hallal , sedef hastalığı Psoriasis tedavisi, Fibromiyalji tedavisi , Tenisçi dirseği tedavisi , Ödem atıcı gibi sorunlarınızda ve bilek , kol ağrısı çekiyorsanız manyetik bileklikler bu noktada sizlere gereken faydayı sunacaktır. Bu bilekliklerinin etkilerini kısa süre içerisinde görmeye başlarsınız. Sizde energetix türkiye mıknatıslı bileklik modellerimizi incelemek isterseniz bileklik kategorisine tıklayarak kolayca modelleri gözden geçirebilir ve sipariş verebilirsiniz.

www.manyetikbileklik.com
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık