IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 29.Temmuz.2019   #1
Çevrimdışı
BETAPER PERSONEL TAKİP SİSTEMİ


Personel takip sistemi işletmelerin personellerinin mesai saatlerini ve işe giriş, çıkış düzenlerini kontrol altında tutmak, sağlıklı puantaj yapmak için kullanılan bir yöntemdir. Artık büyük ve küçük fark etmeksizin birçok işletmede personel takip sistemi kullanıldığını görmekteyiz.

Bizce Personel takip sisteminin en önemli amacı personellerin daha disiplinli hareket etmeleri ve iş yerine bağımlılığını arttırmasıdır. Personellerin giriş ve çıkışlarının personel kontrol sistemi ile takip edildiğini bilmeleri mesai saatlerine daha uyumlu hareket etiklerini göstermektedir. Bu sayede iş verimi artar ve tam performans sağlanır.

Uzun yıllar önce kullanılmaya başlanılan personel takip sistemleri ilk başlarda makinanın içerisine personel kartı sokulup renkli ribonlarla personel kartlarının üzerine saat baskısı yapılması yöntemi ile çalışmaktaydı. Günümüzde bu yöntemler oldukça gelişti ve firmalara özel hale geldi. Bilgisayar kontrollü sistemler kart baskı makinalarının yerini aldı.

Personel takip sistemleri okuyucu ve programdan oluşmaktadır. Bu okuyucular kartlı okuyucu, parmak izi okuyucu, yüz okuyucu vb. donanımlarla çeşitlilik gösterir. Tüm özelliklerin bir arada bulunduğu cihazlarda mevcuttur. Hem parmak izli hem kartlı hem de şifreli kullanılan cihazlar, Hem yüz tanımalı, hem parmak izli, hem de kartlı okuyucuyu içerisinde barındıran cihazlar gibi.

Personel takip sistemlerinden sadece giriş ve çıkış kontrollü yapılmaz. Buna bağlı olarak maaş, mesai, kesintiler, avans vb. hesaplamaları da yapılabilir. Örneğin bir personele verdiğiniz maaşı sisteme girerseniz çalıştığı gün, saat ve dakikaya göre hesaplama yapar hak edişini çıkartır. Bu sayede kimsenin hakkı kimseye geçmemiş, yanlış hesaplamalar ortadan kalkmış olur. Muhasebe yükünü fazlasıyla hafifletir.

Personel takip sistemi programı içerisinde çeşitli raporlar vardır. Geç gelenler raporları, erken çıkanlar, fazla mesai yapanlar, maaş bordroları, mesai ve genel hareket raporları en çok kullanılan raporlardır. Bunların yanı sıra personel kontrol sistemi içerisinde günlük, yıllık, ücretli, ücretsiz gibi izinleri takip edebilir, geçmişe dönük raporlar alabilir, personellerin özlük bilgilerini de sistemde tutabilirsiniz.

Betaper Geçiş Kontrol Sistemleri olarak personel takip sistemi alanında onlarca müşteriye hizmet vermekteyiz. Ar-Ge çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz. Gerek Yurt içinde gerekse Yurt dışında birçok kullanıcı ile ürünlerimizi buluşturmaktayız. Son çalışmalarınızdan Web tabanlı personel takip programımız kullanıcılar tarafından oldukça ilgi gördü ve web üzerinden sisteme erişim sağlayarak işletmelerini kontrol altında tutmaya başladı.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık