IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 27.Temmuz.2019   #1
Çevrimdışı
Apex Legends Düşük FPS Sorunu ve Çözümü (%100 Çözüldü)


Oyun severler tarafından bir anda popüler hale gelen ve battle royale tarzına yeni bir soluk katan Apex Legends, henüz piyasaya yeni çıkmasından dolayı bazı hataları beraberinde getirdi. Rakibi olabilecek diğer yapımlara göre daha kaliteli ve sağlam şekilde sunulan oyun ilerleyen zamanlarda sorunları fixleyip yamalar ile sizlere daha iyi bir deneyim yaşatacaktır. Bu yazımızda Apex Legends Düşük FPS sorunu ve çözümü konusunda bilgi vermeye çalıştık. Aşağıda yer alan yöntemler şu ana kadar test ettiğimiz, araştırdığımız yerlerde %100 çözüldü olarak biliniyor.



Apex Legends Grafik Ayarları ile Düşük FPS Çözümü
Bu tarz sorunların başında bilgisayarınızın grafiksel özellikleri ile oyunun tam olarak uyuşmaması gelir. Ayrıca daha yüksek sistem gereksinimleri istediğinden dolayı da sorunlar yaşayabilirsiniz. Fakat grafik ayarlarınızı doğru yaptığınızda Apex Legends düşük fps hatasına çözüm bulabilirsiniz.

SETTINGS > VIDEO alanını açın ve buradaki seçeneklerde grafiksel zorluk gerektirenlerin değerlerini düşünün. Olabildiğince düşük ayarlarda oynamayı unutmayın. Özellikle çözünürlük değerini uygun yaptığınızda ciddi bir fps artışı göreceksiniz. Fakat diğer ayarları da dikkatli yapmanızda fayda var. Bu konuda muaaz tarafından yayınlanan bir anlatım videosunu izlemenizi öneriyoruz.

https://www.windowshatalari.com/apex...unu-ve-cozumu/
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık