IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 26.Temmuz.2019   #1
Çevrimdışı
7/24 Kontör Yükleme


7/24 Kontör Yükleme


Kontör firmasının bayiliğini yaparak 7/24 hizmet verebilirsiniz. Her üç operatör şirketiyle alakalı da bütün işlemleri günün her saatinde müşterilerinize verebilir, kesintisiz kazanç sağlayabilirsiniz. Firmanın operatör şirketleriyle yaptığı anlaşma sayesinde kontöre oldukça uyguna sahip olur, her yaptığınız işlemde maksimum kazanç elde edersiniz.

Ayrıca alacağınız kontör bayiliği sayesinde tarafınıza açılacak sistem üzerinden HGS ödemeleri alabilir, kredi kartı ile kontör yükleyebilir, toptan ve parça kontör satışı yapabilir, sisteminizi her ortamda rahatlıkla kullanmaya devam edebilirsiniz.

Hızlı kaliteli hizmet anlayışı ile tüm operatörlerin kontör satış işlemi gerçekleştirilmektedir. Ses, Sms, internet ve bütün paketler için bütün detayları ile hizmet ulaştıran bir firma olma özelliğine sahiptir. Kontör yükle butonu sayesinde parça kontör, toptan kontör ve api hizmetlerine erişebileceksiniz. Stok sorunsuz sunulan kaliteli hizmet anlayışı ile tüm operatörlerin kontör yüklemesi mümkün kılınmaktadır. Toptan hizmet, güvenilir alt yapı ve sorunsuz hizmetin bir araya geldiği yapı kontör.com da artık sizler için kontör derdiniz ortadan kalkmaktadır. 2007 yılından bu yana sürekli olarak hizmet veren firma geniş ağ yapısı ile bugün teknolojinin bütün imkanlarını müşterilerine sunmaktadır ve bu konuda elinden geleni gerçekleştirmeye de devam etmektedir.

https://www.kontor.com.tr/
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık