IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 17.Temmuz.2019   #1
Çevrimdışı
Oğuzhan Aygün Web Tasarım


Web Tasarım ve mobil yazılım alanında ben Oğuzhan Aygün, web sitemin açılmasından bu yana deneyimimle sektörde birçok firmayla çalışıp dijital hizmet konusunda müşterilerimin isteklerine göre web tasarım, mobil yazılım, SEO ve Google reklam alanlarında isteklerini yerine getirmekteyim. Web tasarım ajansları arasında sert bir rekabet ortamında olmak yerine öncü ve sektörde ki gelişmeleri takip eden kimliğimle çalışmalarımızı sürdürmekteyim.

Web tasarım, kullanıcı ara yüzü, mobil yazılım kavramları içerisinde, görselliğin yanında kullanıcı deneyimi üzerine de sürekli gelişen ve güncellenen web sitesi tasarımları hazırlamaktayım. Kullanılabilirlik ile karşılaştığınızda yalnızca görsel tasarım beğenisinin ihtiyaçlarınızı gidermediğini rahatlıkla fark edebileceksiniz. Bu nedenle güncel SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) uyumlu, hızlı ve şık görüntüsüyle dinamik çalışan sayfalar tasarlıyoruz.

Dijital devrim olarak isimlendirdiğimiz çağda kurumsal kimlik kavramının da gelişen dünyamızda değişim gösterdiğini görmekteyiz. Artık web siteleri kişilerin veya firmaların sadece çevrimiçi iletişim adresi değil. Kurumsal sayfalar, iş ve hizmetlerinizin satış yeri, sizlerin dijital kimliği, markanızın bilinirliği hedef noktası konumunda. Kurumsal web tasarım ve kurumsal kimlik çalışmalarımızla siz de kendinize ait özgün çizginizi oluşturabilirsiniz.

Oğuzhan Aygün Web Tasarım, markalaşma sürecinize veya marka hedefinizin korunarak yeniden yapılanma ihtiyaçlarınıza uzun bir süreyi aşan tecrübesiyle destek vermektedir. Web yazılım oluşturma ve geliştirme, kurumsal web tasarım, mobil yazılım hizmetimiz sayesinde hedef kitlenizle sorunsuz ve özelleştirilmiş iletişim sağlayabilirsiniz.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık