IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 02.Temmuz.2019   #1
Çevrimdışı
GercekMedyum.com




Medyumlar aşk büyüsü uygulamalarını yağarken birçok farklı teknik kullanabilmektedirler. Ancak her ne amaçla olursa olsun eğer bir insanın bilinçaltının kontrol altına alınması amaçlanıyorsa en çok kullanılan teknik kesinlikle ilgili kişilerin resimlerinin, şahsi bilgilerinin, kendilerine ait sürekli kullandıkları bir eşyanın veya kendi bedenlerine ait olan tırnak veya saç teli gibi kişiye özgü nesnelerin kullanıldığı tekniklerdir. Bu özel nesneler ile yapılan özel işlemlerin ardından yapılan işlem ile alakası olan bazı özel dualar düzenli bir şekilde okunmaya başlanır.


Geçmiş dönemlerde günümüzde olduğundan çok daha fazla yapıldığı bilinen papaz büyüsü hakkında tam olarak bilgiler olmayan kişiler, mutlaka bu alandan uzak durmalı ve bilip bilmeden gelişigüzel işlemler yapmamalıdırlar. Çünkü papaz büyülerinin en önemli özellikleri, konu ile alakalı olan herkesin büyük bir risk altına girmesidir.

Büyüyü yapan, yaptıran ve etkisi altına girecek olan kişilerin her zaman risk altında olması, bazen en deneyimli medyumların bile bu uygulamaları yapmaktan çekinmelerine neden olmaktadır. Kaliteli bir medyum bulduktan sonra papaz büyüsü yaptırmanın her zaman yapılacak en doğru hareket olduğunu savunan uzmanlar, özellikle sorunsuz bir papaz büyüsü uygulaması için mutlaka medyumların verdikleri bilgilerin dışında bir hareket yapılmamasını önerirler.


bağlanma büyüsünün etkilerini daha kısa zaman içinde göstermesi için bazı özel dualar okumaya başlarlar. Bunu yaparken de kendilerinden bu büyüyü yapmaları talep eden kişilerin olumlu sonuç alacaklarına karşı tam bir inanç duymalarını beklerler. Çünkü bu durum yapılan bağlama büyüsü uygulamasından olumlu sonuç almak için çok önemlidir. Bağlama büyüsü uygulamalarının insanların düşüncelerini nasıl bu kadar hızlı bir şekilde değiştirdiğini anlayamayan birçok kişi bu alanda karşı yaptıkları araştırmalarda çoğu zaman şaşkınlık içinde kalırlar.


MEDYUM MARKOS ÜCRETSİZ BAKIM İÇİN ÇEKİNMEDEN İLETİŞİME GEÇİN.0532 062 57 52
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık