IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 02.Temmuz.2019   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Morpleksi İstanbul


2005 yılından bu yana Morpleksi sektörü içerisinde aktif bir şekilde hizmet veren firmamız bünyesinde pek çok alternatif ürün çeşitliliği bulunmaktadır. Dinamik ve genç kadromuz ile çözüm üretkenliği yapan firmamız pleksi hizmetleri konusunda gerekli olan bütün çalışmaları özenli bir şekilde gerçekleştirmektedir. Sektör içerisinde gelişen teknolojik yenilikleri ürünlerimize entegre ederek müşterilerimizin bizden beklediklerini en iyi şekilde vermek misyonumuz arasında yer almaktadır.
Ürünlerimiz
Vermiş olduğumuz hizmet çeşitliliğine bağlı olarak ürünlerimizde de pek çok alternatif bulunmaktadır. Aydınlatma, makyaj standları, ürün teşhir standları, kapak çeşitleri, broşürler, pleksi fanus, pleksi tabela sistemleri, pleksi vakum, led sistemleri, dekorasyon işlemeleri, CNC oyma, sadaka kutuları, pleksi korkuluk, polikarbon çatı kapatma, grafik tasarım, tekne ve yat camları, kürsüler, gözlük stantları, bijuteri standları, pleksi masalar, deney tüpleri, fason deri kesim, laboratuvar cihazları, akrilik stand, UV baskı ve pleksi kesim ürünler firmamız tarafından temin edilen ürünler arasında yer alır.
Referanslarımız
Pleksi hizmetleri konusunda vermekte olduğumuz geniş hizmet ağı pek çok bilinen markanın referanslığı eşliğinde gerçekleşmektedir. Firmamızın web sitesi olan www.morpleksi.com adresi üzerinden referans işlemini gerçekleştirdiğimiz firmaları görebilmeniz mümkün olur. Müşterilerimizin beklentisini en iyi şekilde karşılayarak bize referans olan firmalar ile 2005 yılından beri sektör içerisinde aktif bir rol oynayan firmamız alanında uzman olan kişiler ile çalışmaktadır. Çalışanlarımız dinamik ve genç kişilerden oluşarak hızlı üretim gerçekleştirilir.
Pleksi Hizmetleri
Reklamcılık sektörü içerisinde oldukça önemli bir yere sahip olan pleksi üretimi firmamız tarafından uygun fiyat garantisi ile birlikte yapılmaktadır. Pleksiglas modelleri üzerinden de hizmet vermekte olan firmamızda bu ürünlere dair kesimler müşterilerimizin kullanım sağlayacağı alana göre hesaplanarak yapılmaktadır. Bazı özel alanlarda pleksi kesim ürünlerin kullanımı gerekmekle birlikte özel kesim işlemi uygulanır. Yüksek kaliteli ürün garantisi ile birlikte uygun fiyat sunumu yapan firmamız müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tutar. Firmamız içerisinde yer alan ürünlere, firmamız ile irtibat kurmak isteyen müşterilerimize ulaşım sağlayabilmek için web sitemize giriş yapılabilir. İletişim sekmesinde firmamız iletişim adresi ve numaraları mevcuttur. https://www.morpleksi.com
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık