IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 30.Haziran.2019   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
ko-cuce server tanıtımı


Türkiye'nin en eski MMORPG oyunu olan Knight Online'ın resmi kanallarından yayınlanan duyuruyla, yeni sunucu Orion duyuruldu! Bir önceki sunucu Asgard'daki gibi OTP sistemini kullanan oyunculara özel olacak olan Orion sunucusu da, daha güvenli bir oyun deneyimi sunmayı amaçlıyor! Yeni Knight Online sunucusu Orion, 27 Ocak 2015 tarihinde sabah saat 10:00'da aktif durumda olacak.

Konuyla ilgili resmi Knight Online forumlarından yapılan duyuruya ulaşmak için buraya tıklayın.

ko-cuce server tanıtımı

Bu bağlamda, 3 Eylül 2015 Perşembe günü gerçekleşecek bakımla birlikte, Midgard sunucusu Knight Online'daki yerini alacak! Yine oyuncularımızdan gelen istekler doğrultusunda düzenlenen Special Monster Staff ve Dragon Box eşyalarıyla birlikte, Asgard ve Orion sunucularında olduğu gibi yalnızca OTP'li oyuncuların giriş yapabileceği Midgard sunucusu, yeni bir başlangıç yapmak isteyen Knight Online oyuncularını bekliyor olacak. Ayrıca yeni sunucumuzun şerefine tüm oyunda gerçekleşecek olan Gül Şövalyesi Etkinliği de yine 3 Eylül 2015 Perşembe günü Knight Online'da olacak.

ko-cuce server tanıtımı

3 Eylül'den itibaren OTP'li tüm oyuncularımız, Midgard sunucusuna giriş yapabilecekler. Yeni sunucumuzun tüm oyuncularımıza hayırlı olmasını temenni eder, iyi oyunlar dileriz.

Basın Bülteni
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık