IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 25.Haziran.2019   #1
Çevrimdışı
Kontör Yükle


Kontör Yükle


Türkiye’nin ilk online kredi kartı ile kontör yükleme firması mobilyükle.com, güvenilir kontör yükleme sitesi olarak hizmetlerini sürdürmektedir. Üye kimlik kartlarınızla veya üye olmadan kurumsal ya da bireysel başvurular yaparak telefonunuza kontör yüklemesi gerçekleştirebilirsiniz. İnternet paketi, nar paketi, ıtunes şifre, data paketi, ses paketleri, sms paketleri, tl yüklemesi ve uluslararası konuşma paketleri de dahil olmak üzere birbirinden farklı pek çok işlem sunmakta ve sizlere ihtiyacınız olan mobil yükleme imkanını sunmaktadır.

Online Kontör Yükleme Merkezi
Kontör yükle ve tl yükle hizmetlerinden faydalanabilmek için delerseniz üye olarak dilerseniz üye olmadan faydalanabilirsiniz. Ayrıca mevcut işletmelerinizin gelirini arttırmak ve bu işlemleri kurumsal olarak da gerçekleştirerek para kazanma imkanına sahipsiniz. Kurumsal bayilik başvuru butonuna tıklamanız ve firma hakkında genel bilgileri elde etmeniz yeterli olacaktır. 3D secure güvencesi ile ve tüm banka kartları için geçerli atm.lerle pek de zaman harcamadan ödemelerinizi gerçekleştirmeniz mümkün.

Kaliteli Müşteri Hizmeti
Mobilyükle.com, 7/24 sorunsuz bir şekilde kontür yüklemelerinizi gerçekleştirebilmeniz için email, telefon veya ziyaretçi bölümden mesajlarınıza kısa sürede dönüş gerçekleştiriyor.

https://www.mobilyukle.com.tr/
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık