IRCDefteri - En Ýyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayýt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 21.Haziran.2019   #1
Çevrimdýþý
led bant armatür oviled



Oviled markasıyla Türkiye de sayısız led aydınlatma projesine tedarik saÄŸlamış firmamız,Led bant armatür,led etanj , 1x36 etanj , 60x60 led panel oviledÂ* , led bant armatür oviledÂ* led ray spot ,led projektör , led trafosu , ÅŸeritled ,led panel ,led ampul ,rustik ampul,alev ampul ve benzeri bir cok ürün gamında satiÅŸ yapan 8 yıllık deneyimi olan bir led aydınlatma firmasıdır. Ãœrün çeÅŸitlerimizin temeli olan Oviled led bant armatür , 40w led bant armatür, 36w led bant armatür ,54w led bant armatür ve 54w 60x60 led panel ,sıva alti led paneller ve sıva üstü led panelÂ* konusunda uzmanlaÅŸmıştır.Firmamızın resmi led ürünleri satış web sayfasiÂ* Â*https://www.oviled.com.tr/Â* SSL sertifikası ile koruma altında ve % 100 güvenli ÅŸekilde satın al iÅŸlemlerinizi tüm led grupları için yapabileceÄŸiniz bir sitedir.

Â* Â* Â* Â* Â* Â* Â* Â* Bunun yanında Oviled led aydınlatma firmamız güvencesi altında OSRAM LED , SAMSUNG LED ürünlerini tüm ürünlerimizde talep edebilirsiniz.Philips ,osram ve samsung led markalarını bünyesinde bulundurarak yeniÂ* Oviled led lineer sarkıt modelleri AVM , lineer sarkıt oviled maÄŸaza,butikler,showroomlar da mimar ve müteahhitlerimiz tarafından çokça tercih edilen bir ürünümüzdür.Led lineer sarkıt grubunda 30 cm den 200 cm e kadar üretim yapılabilmektedir.
Â*
Â* Â* Â* Â* Â* Â* Â* Â* Tüm led aydınlatma ürünlerinde firmamız Led ray spot oviled Ä°stoç Ä°stanbul daki adresinde 3000k,4000k ve 6500k seçenekleri ile aydınlatma projelerinize en uygun fiyatla led aydınlatma ürünleri tedarik ediyor. https://www.oviled.com.tr/Â* web sitemizdeki satın al butonları ile led aydınlatma ile alakalı tüm ürünleri istenen ebatta istenen ışık seviyesinde beÄŸeninize sunmaktayız.
Â*
Â* Â* Â* Â* Â* Â* Â* Â* Özellikle Türkiye satiÅŸ rekorları kıran Oviled led bant armatür , 60x60 led panel , led ray spot ürünlerimizi mutlaka denemenizi tavsiye ediyoruz.Ayrıca ÅŸuan da çok talep gören Oviled lineer sarkıtlarımızı da görmenizi dileriz.
https://www.oviled.com.tr
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajýnýzý Deðiþtirme Yetkiniz Yok

BB code is Açýk
Smileler Açýk
[IMG] Kodlarý Açýk
HTML-Kodu Kapalý
Trackbacks are Kapalý
Pingbacks are Açýk
Refbacks are Açýk