IRCDefteri - En Ýyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayýt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 17.Haziran.2019   #1
Çevrimdýþý
Blogger temaları , Ücretsiz Wordpress temaları


Blogger mı ? – Wordpress mi ?
Â*
Blog sahibi olmak için asla geç deÄŸildir ve bir blog açmak artık hiç olmadığı kadar kolay. En uygun karar, baÅŸlangıçta, oluÅŸturulacak bir platform seçmek,Â* bu genellikle Blogger ile WordPress arasında seçim yapmak anlamına geliyor.
Â*
Her birinin kendine özgü avantajları ve dezavantajları vardır; bunlar birbiri üzerine kurulmadan önce farkında olmak isteyeceksiniz.
Â*
Blogger: Blog oluşturmanın basit bir yolu
Â*
Blogger basit bir platformdur ve blog açması ve yayınlaması çok kolaydır. Tek ihtiyacınız olan bir Google hesabı gerektiren ücretsiz bir profil oluşturmak. Sonra hemen yeni bir blog oluşturabilirsiniz: Blogunuzun görünümünü ve düzenini belirlemek, ona bir başlık vermek ve bir Url ( özel bir alan için ödeme yapmazsanız sonuna kadar blogspot.com eklenecek) ve yüklemek için çeşitli Ücretsiz Blogger temaları arasından seçim yapabilirsiniz. Ardından, basit bir panoya erişirsiniz: Burada yayınlar oluşturabilir, blogunuza sayfa ekleyebilir, yorumları görebilir ve yanıtlayabilir ve blogla ilgili diğer temel görevleri gerçekleştirebileceksiniz. Buraya ne ekler veya değiştirirseniz ekleyin derhal güncellenir.
WordPress: Her tür web sitesi için tam özellikli bir platform
Blogger yalnızca bloglar için olsa da, Wordpress tam birÂ* İçerik Yönetim Sistemidir (CMS) - çevrimiçi içerik oluÅŸturmanıza yardımcı olmak için tasarlanmış bir platformdur. Pratik açıdan, bu hemen hemen her tür web sitesi oluÅŸturmak için WordPress kullanabileceÄŸiniz anlamına gelir.
Â*
Blogger gibi, WordPress de ücretsizdir, ancak bloğunuzu sizin için barındırmaz. Bir barındırma planı seçmeniz ve bir etki alanı adı seçmeniz gerekir; bunun ardından WordPress sitenizi yükleyip kurabilirsiniz. Bunu yaptığınızda, WordPress yönetici panelinize erişebileceksiniz: Şunları yapabilirsiniz, bloğunuz için yayınlar oluşturup paylaşabilirsiniz. Sayfa ayarlarını düzenleyebilir, sitenizin düzenini ve görünümünü değiştirmek için Ücretsiz Wordpress temaları’nı indirip yükleyebilirsiniz.
Â*
Ek olarak, blogunuza her türlü ek özelliği eklemek için wordpress eklentileri indirebilir ve yükleyebilirsiniz - basit bir iletişim formu eklemek, arama motorlarında daha iyi sıralanmanıza yardımcı olmak için işlevsellik sağlamak veya hatta sitenize gerçek e-ticaret işlevi eklemek gibi.
Â*
Sonuç
Â*
Yeni bloğunuz için bir platform seçmek basit bir mesele değil. Çok fazla seçenek var. Duyduğunuz en yaygın isimlerden ikisi Blogger ve wordpresstir ve bu, hangisinin ihtiyaçlarınızı daha iyi karşılayacağını merak etmenize neden olabilir.
Â*
Blogger vs WordPress arasında karar verirken, bilmeniz gerekenlere dair kısa bir özet:
Â*
Blogger:Birkaç dakika içinde çalışmaya ve çalışmaya hazır olacak tamamen ücretsiz, çok basit bir blog platformudur. Ancak, bloğunuzu özelleştirmek veya temel gönderiler oluşturmanın ötesinde çok şey yapmak için seçenekleriniz çok sınırlıdır.
WordPress:Bu platform, başlamak için biraz daha zaman (ve bir barındırma planı ve etki alanı adı maliyeti) gerektirir. Öte yandan, yeni başlayanların kullanımı kolaydır, bir ton özelleştirme seçeneği sunar, daha ileri düzey kullanıcılar için birçok özellik sunar ve büyüdükçe bloğunuzla kolayca ölçeklenir.
Seçiminiz ne olursa olsun blogdostu.com sitemizi ziyaret edin. Hem ücretsiz wordpress temaları ve eklentilerini hem de ücretsiz ]blogger temalarını bloğumuzdan kolayca indirebilirsiniz.
Â*
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajýnýzý Deðiþtirme Yetkiniz Yok

BB code is Açýk
Smileler Açýk
[IMG] Kodlarý Açýk
HTML-Kodu Kapalý
Trackbacks are Kapalý
Pingbacks are Açýk
Refbacks are Açýk