IRCDefteri - En Ýyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayýt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 17.Haziran.2019   #1
Çevrimdýþý
halı yıkama , stor zebra yıkama , perde yıkama



Evleriniz için iş yerleriniz için, ofisleriniz için en iyi yıkama hizmetlerini sunan ve özelliklede halılarınız bizler sayesinde halı yıkama sergilenip daha temiz olsun istermisiniz. Son zamanlarda artık halı yıkamak bir hayli zorlaşti bizler ise en iyi profesyonel ekip kadromuz ile birlikte ve en iyi temizlik malzemelerimiz ile birlikte halılarınızın daha iyi ferah bir şekilde yıkanmasını sağlamaktayizdir. Hem yıkayıp hemde kurutup sizlere teslim edilmektedir.

Bir cok kişi artik stor zebra yıkama konusunda zorlaşmaktadirlar bizlerin sizlere sunduğu en iyi yıkama hizmetlerimiz ile birlikte stor zebralarınızda itina ile yıkanmaktadir. İster evinizden gelip almaktayiz isterseniz dilediginiz ve bize bildirdiniz adres den gelip yıkanacak ürünlerinizi almaktayizdir.
Ekip olarak en güvenilir ve en iyi ekip bulunarak türkiyenin en cok tercih edilen firmaları arasında yerimizi almaktayizdir perde yıkama hizmetlerimizde sizler için bulunmaktadir ve perdeleriniz en iyi şekilde yıkanmaktadir. Sizde eğerki evinizdeki perdelerinizin, iş yerindeki perdelerin yıkanmasını istiyorsanız hiç durmadan sitemize giriş yaparak daha detayli bilgilere sahip ola bilirsiniz
Â*
Elit Ev Hizmetleri - Ýstanbul Anadolu Yakasý
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajýnýzý Deðiþtirme Yetkiniz Yok

BB code is Açýk
Smileler Açýk
[IMG] Kodlarý Açýk
HTML-Kodu Kapalý
Trackbacks are Kapalý
Pingbacks are Açýk
Refbacks are Açýk